8 thoughts on “Noul Vietnam

  1. Adelin Petrisor Post author

   Americanu’, e o selecție făcută de Boston Globe de pe fluxurile AP, Reuters și Getty.

   Reply
 1. americanu

  dar is dementiale pozele,sa te uiti si la cele din urma…chiar iti trebe talent pt unele..eu in viata mea nu o sa fac o poza ca astea…

  Reply
 2. horia

  cum de nu pot americanii sa=i termine mai repede ? cu toata armata lor sunt pe pnctul de a pierde razboiul. Cine-i finanteaza pe afgani?

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Horia, războiul de gherilă e complicat pentru o armată mare. Într-o confruntare face to face, talibanii ar fi făcuți terci imediat. Miile de talibani nu fac altceva decât să hărțiască, să pună bombe. Mai stau și amestecați printre civili..

   Reply
 3. americanu

  Usor usor o sa se schimbe treburile,talibanii deja prind tupeu,pe icasualities.org se observa o crestere a “smalls arm fire”,sa ne amintim de episoadele “uzbin valley” cand un intreg pluton de francezi au fost lasati fara capitan si fara receptionist,10 morti si 21 de raniti pt francezi,sau de episoadele din Kunduz cu germanii.
  E same shit care l-a patit si Napoleon in Spania…
  Cine ii finanteaza asta ma intreb si yo….

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Americanu’, fac banii din traficul de droguri. Sunt ajutați inclusiv de ISI, serviciul secret pakistanez, care se pare că face în continuare un joc dublu. Când au fost la putere, talibanii au primit bani inclusiv de la Arabia Saudită, cel mai mare aliat al Statelor Unite din zonă, dar și cel mai mare sponsor al terorismului. 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.