O nouă promoție de astronauți

NASA are 13 noi astronauți care ar putea participa la misiunile viitoare spre Lună și Marte. 6 femei și 7 bărbați din SUA și Canada s-au pregătit timp de mai bine de doi ani pentru a putea participa la cucerirea spațiului. Ei au fost aleși dintre 18 mii de candidați.

2 thoughts on “O nouă promoție de astronauți

 1. pih

  In generalul de inceput, primul din stanga este Jonny Kim. Ca Navy Seal a participat la peste 100 de misiuni in Orientul Mijlociu (sniper, medic, navigator si point man). A fost decorat cu Silver Star, Bronze Star Medal (cu Combat “V”), the Navy and Marine Corps Commendation Medal (with Combat “V”) si Combat Action Ribbon.
  Intors in tara, absolva summa cum laude matematica la University of San Diego in 2012 si isi da doctoratul in medicina la Harvard in 2016. (sursa – https://en.wikipedia.org/wiki/Jonny_Kim)

  Totusi, da-te ba Jonny la o parte ca ne patezi valoarea! Stirea e ca “prima femeie de origine iraniana va ajunge in spatiu”.

  Nu mai are timp presa de povesti ca trebuie sa-si faca planul de politici sociale?

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Băi nene, ce deștepți suntem toți când vine vorba despre meseria altora. Cu a noastra avem ușoare probleme…Știu foarte bine cine e omul și nu îmi iau informațiile de pe wiki. Sincroane am avut de la pușcașii marini care, culmea, au dat-o doar pe doamna maior, care era de la ei. Când te vei duce să filmezi tu, să faci și despre ceilați 12 astronauți. Dacă nu știi ce înseamnă sincron, bagă un ochi la wikipedia.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.