În felul meu, eu cred în Dumnezeu! Nu cred că toți reprezentanții bisericii sunt și oamenii lui Dumnezeu. Nu! Maica Serafima este cu siguranță un trimis al Divinității. De ce? Pentru că ea crește singură 11 copii abandonați de părinți.  Maria și Nicoleta au strâns de la oamenii de pe net lucruri și le-au trimis copiilor crescuți de maica Serafima. Poate mai repetăm acțiunea. Măcar de sărbători.

3 thoughts on “Oamenii lui Dumnezeu”
  1. Intr-adevar si eu cred in Dumnezeu,si aplic zicala “sa faci ce zice popa nu ce face el”.Poate sunt rautacioasa dar mi-e cam greata de preoti , in general,dar am intalnit ,in parohia de care apartin,un preot caruia ii port un deosebit respect.Inca se mai poate!!Credinta adevarata inseamna,dupa parerea mea, sa nu faci rau cu buna stiinta.Iar daca poti sa faci un bine cu atat mai mult esti credincios.Un fel de etica a vietii,ca atat ne mai permitem.

  2. azi am facut si noi stire acolo la maica serafima… mi s-au inmuiat picioarele observandu-i pe copii 🙁 . foarte inteligenti si cuminti. maica, impreuna cu celelalte suflete care traiesc acolo, se lupta sa se mentina pe linia de plutire cu cheltuielile. de sarbatori le este mai usor, ca primesc donatii de tot felul.

    PS:salut… am avut probleme cu laptopul, nu stiu cum am postat, prost, de 2 ori. te rog, nu le da ok-ul primelor 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.