Pentru că m-am întâlnit cu o amică celebră, am apărut și-n fotografiile celor de la Spy. Ei o urmăreau pe Simona Gherghe. Alături de Simona și de mine a mai apărut un prieten, Tavi Basoc, producător general al Antenei 3, pe care paparazzi nu l-au identificat. Cei de la Spy au făcut fotografii inclusiv pe pârtie și au tras concluzia că Simona schiază foarte bine și eu sunt un as al plăcii. Le mulțumesc pe această cale pentru aprecieri, însă sunt departe de o așa performanță. Mă dau doar binișor. 🙂

P.S. Eu și Tavi avem experiențe comune cu paparazzi. Pe vremuri am apărut amândoi în Ciao. Eram la patinoar. Vizată era Gabi Firea. Noi doar am stat puțin de vorbă cu ea.

sursa foto: Spy

placa

 

7 thoughts on “Paparazzi pe pârtie”
  1. Adelin si tu esti celebru (pentru noi esti mai celebru decat S.G.), dar ma bucur ca esti celebru pentru oamenii care nu urmaresc emisiunile S.G. si citesc revistele Spy, Ciao..
    Poti sa te bucuri de acest lucru, altfel viata ti-ar fi invadata de acesti paparazzi.

  2. Se va ajunge să se scrie în presa mondenă cât de bine merge în picioare Pamfilie sau cât de frumos soarbe din cafea Nicoleta Luciu. Sau probabil s-a scris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.