Pe tricolor e scris UNIRE

Aici găsiți o campanie care-mi place. Cred că ar trebui să ne prețuim mai mult tricolorul și să nu facem asta doar de 1 decembrie sau de ziua drapelului. V-am mai spus că eu am în rucsac un tricolor. A fost peste tot pe unde am fost și eu: Irak, Afganistan, Guantanamo, Coreea de Nord, Egipt, Libia, Siria etc. Mai jos o fotografie făcută pe puntea portavionului USS Ronald Reagan. Aaaa, era să uit. Cel mai frumos graffiti de la noi este: “Basarabia e România“. L-am văzut peste tot prin țară.

11 thoughts on “Pe tricolor e scris UNIRE

 1. americanu

  Nu stiu daca ar fi o idee buna unirea cu ‘Basarabia” in conditiile actuale…nu ar permite UE in primul rand,si in al doilea rand….nu stiu de ce am sentimentul asta ca nu vreau…..(poate sunt tampit,dar nu ).

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Virtualkid, Sma stie culorile steagului nostru de pe la doi ani si-un pic. Si mi se pare normal sa stie cat mai multe despre tara ei, limba ei etc

   Reply
 2. Marius Zgureanu

  Chestia cu “nu vrea UE” n-are nici o insemnatate pentru noi. Daca noi vrem cu adevarat, UE va ajunge in situatia in care va fi de acord.

  Eu sper sa fie cat mai curand!

  Reply
 3. Adi

  Acuma toti sint patrioti si dorm cu steagurile sub perna. Dar….cind un monument era minjit… nici macar un reporter nu a zis un cuvint la stiri….si erau toti…si toti au inchis camerele de luat vederi in acelasi timp cind am zis o singura propozitie….

  Reply
 4. alte hex

  campania e misto, pacat ca a plecat de la antena 3. in alta ordine de idei, s-a si gasit cine sa imi spuna sa imi apreciez steagul national: voiculescu. hai sictir.

  Reply
 5. gabriela

  Si noi avem un drapel pe care-l inaltam de cate ori mergem cu cortul .In luna decembrie punem drapelul la casa si-l tinem pana punem beculetele de Craciun(20 dec.)Datorita campaniei voastre anul acesta il vom tine 2 luni

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.