Peisaje afgane

Afganistan, o țară de peste 600.000 de km pătrați și cu o populație de aproape 30 de milioane. Afganistan, o țară cu piesaje dezolante, o țară în care oamenii trăiesc undeva prin secolele XV-XVI. 80 la sută dintre locuitori nu știu să scrie și să citească, însă toți adolescenții știu să tragă cu arma.  În 10 ani de război, NATO a pierdut aici aproape 3000 de soldați și situația nu prea s-a îmbunătățit. Imaginați-vă cum va fi după retragerea din 2014…

7 thoughts on “Peisaje afgane

 1. mihai

  Cea mai mare si zdrobitoare dovada a inscenarii de la 11 sept. 2001 este WTC7, zgarie-norul de 47 de etaje care a cazut fara sa fie atins de nici un avion. Pe site-ul http://www.ae911truth.org (ARCHITECTS & ENGINEERS for 9/11 TRUTH) peste 1600 de de ingineri si arhitecti demonstreaza cu probe ca a fost demolare controlata. Detalii video:
  http://www.youtube.com/watch?v=hZEvA8BCoBw
  http://www.youtube.com/watch?v=mQ71d2DtAnI
  http://www.youtube.com/watch?v=YW6mJOqRDI4
  http://www.youtube.com/watch?v=OQgVCj7q49o

  Reply
 2. americanu

  O sa fie interesant,adica ANA a mai crescut ,au si forte speciale….bine momentat au trupele coalitiei in spate,ramane problema satelor,unde talibanii au o mare influenta,problema din provincia Konar defapt toata granita aia cu Pakistanul….Pana acuma is 3011 de morti :

  1 USA:1982
  2 UK 414
  3 Canada 158
  Iar Romania 20…..
  Anul asta pana la h asta pierderile sunt de 164 de oameni pt alianta….din care jumatate din IED….Cele mai mari pierderi fiind inregistrate in regiunile Helmand ( 854 ) si Khandahar (450)

  Oricum si talibanii sunt loviti puternic….

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Virtualkid, sunt resurse, insa nu le poate nimeni exploata. Strategica este asezarea cu Iran, China, Pakistan in apropiere.

   Reply
 3. americanu

  Mda ai ziso bn tikka…undeva la 15000 de oameni…..si gandeste-te ca au fost maia gresivi si mai bine organizati decat alianta nord atlantica…..il intreba la un moment dat un reporter pe un taliban….”who was stronger URSS or Nato ” la care talibanul foarte hotarat si prompt “russians”…..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.