Am primit pe email un apel pentru a ajuta familia lui Marius Zamfir, un coleg care ne-a părăsit în urmă cu puțin timp. Subscriu și vă rog să-i ajutăm pe cei doi copii rămași fără tată.

„Dragi prieteni, cunoscuți și necunoscuți,

Mi-am luat libertatea de a trimite acest mesaj majorității jurnaliștilor din lista lui Mugur Ștet și îmi cer scuze anticipat pentru îndrăzneala și pentru disconfortul pricinuit unora dintre voi.Iată mai jos un număr de cont în lei deschis la BCR Sucursala Universitate, pe numele Cojocaru Corneliu Georgel, în care putem strânge un mic fond de sprijin pentru soția și copii lui Marius, pe care el i-a iubit atât și asupra cărora suntem siguri ca veghează. Intenționam să ținem deschis acest cont aproximativ 3 luni. „Echipa” de prieteni inițiatori ai acțiunii este formată din Gilda Lazăr, Mădălina Rădulescu și Cornel Cojocaru.

CIC Titular cont: 413719; cod IBAN: RO25RNCB0092004137190006; cont
2511.A01.0.413719.0092.ROL.6

Orice contribuție este binevenită având în vedere nevoile mari ale Alinei Zamfir, o tânăra care are de crescut doi copii mici cu nevoi mari pe termen lung. Pentru Marius și familia sa, cu toată dragostea.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.