CNN a descoperit o ditamai problemă în mandatul de guvernator al lui Arnold Schwarzenegger. Ce a făcut Terminator-ul? arnoldUn fleac, a redus la jumătate condamnarea copilului unui prieten. Tânărul fusese condamnat la 16 ani de închisoare pentru omor. Interesant e modul în care „marele” Arnold răspunde întrebărilor reporterilor CNN. Deci nu doar noi avem tot felul de dubioși în politică…

4 thoughts on “Politician cu mușchi, dar fără caracter”
 1. Păi nu-i prea aşa! Adică vedem în material nişte tineri CONDAMNAŢI, şi care fac închisoare, chiar dacă părintele unuia dintre ei este bine înfipt în politică. Pe de altă parte, CNN face parte din media DEMOCRATĂ (aka LIBERALĂ sau comunistă, cum i-am spune pe la noi – „liberalismul” are alt înţeles), iar Arnold era guvernator Republican al Californiei. Asta ca să facem un tablou mai complet. Iar actul lui Arnold este, din punct de vedere juridic, LEGAL.

  1. Donkeypapuas, dar cat de moral si justificat e? Si vom vedea si cat de legala e masura dupa ce se va pronunta instanta…

   1. Totusi in momentul in care Paris Hilton a fost condamnata i-a refuzat gratierea ,oricum nu l-am vazut niciodata ca un politician nu e felia lui.

 2. Cred ca doar romanii poarta ochelari roz pt occident si cred ca acolo totul e perfect.
  Iar pt Romania poarta ochelari negri si cred ca totul e apocalipitic si insuportabil.
  Iti recomand sa urmaresti showul lui John Oliver ca sa vezi si alte lucruri fantastice (de ex construirea de stadioane de fite cu jacuzzi si alte minuni, din bani publici, pt cluburi sportive care dupa aia au toate beneficiile obtinute din meciuri. …si intre timp statele se plang ca nu au bani destui bani sa construiasca scoli sau sa plateasca medici)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.