Am avut 3 transmisiuni în direct de la protestul de pe 20 ianuarie. Am intrat în jurnalele de la ora 19-TVR2  și ora 20-TVR1. În ciuda vremii defavorabile, în jur de 50000 de oameni au mărșăluit din Piața Universității și până în fața Parlamentului.


2 thoughts on “Protestul #Rezist”
  1. De ce aici scrii 50k, dar la tvr, acest nou antena trei, spui 40k (cred ca nu am confundat vocea: duminica, cam pe la ora 20,10 – evident, dupa subiectul de importanta cosmica, eurovisionul…transmisiune directa de la Focsani… wow, muritorii nu pot sa isi imagineze aceasta mega realizare a societatii multilateral dezvoltate…)? JENANT… nici nu stiu daca se mai numeste tvr sau antena noua… mai ales de cand exista acea super semisiune de slugi „romania noua”… noua doar pentru cei sub 25 de ani, pentru ceilalti, este romania veche…cu realizatori „de exceptie”: florin mitu, george marinescu, nicolae melinescu (asta parca are mostenitorii tot pe acolo) si altii… Mult succes in continuare!

    1. Nu sunt discrepanțe. Am spus în direct și am scris și aici între 40-50000. În beta despre care vorbești se spune clar PESTE 40000. Nu e nimic incorect, sunt niște estimări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.