6 thoughts on “Sărăcie

 1. VirtualKid

  Imi place sa cred ca sunt doar niste copii aflati intr-o calatorie, care asteapta ora la care pleaca urmatorul tren. In copilarie, am apucat vremurile in care nu avea toata lumea masina si astfel de episoade nu erau chiar anormale.
  Oare ce visau copiii din fotografia ta?

  Reply
 2. americanu

  Sunt unii oameni care chiar o duc greu,pt care fiecare leu conteaza…si cand mai fac pretentii de genul ca nu imi place mancarea aia,ca mai trebe niste bani..ce sa ma duc dincolo ca e mai ieftin….

  Reply
 3. ataclin

  Problema este ca acest tip de poza este vazuta decat de massmedia, de oamenii obisnuiti…se pare ca nu ajunge sa fie vazuta si de politicieni…si daca ar vedea-o nu cred ca i-ar emotiona in vreun fel care sa ii faca sa ia decizii in folosul oamenilor obisnuiti 🙂

  Reply
 4. Serban

  Din pacate, vom vedea din ce in ce mai multi in situatia asta. Trebuie eficientizata asistenta sociala, m-am saturat de “orbi” care conduc masini si de “invalizi” care lucreaza pe santiere. Ma rog, si aia sanatosi, de pe santiere, se misca precum niste invalizi, dar asta-i alta problema…:).

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Serban, asistenta socială e la pământ. Însoțitorii celor cu handicap nu prea-și mai primesc banii.. Da, sunt unii care beneficiază complet aiurea d diverse ajutoare de la stat.
   Ataclin, văd și politicienii, dar îi doare-n cur.
   Americanu, așa vedem adevăratele probleme. Întotdeauna se poate și mai rău.
   VirtualKid, și eu sper că erau doar în tranzit. Mi-au rupt inima piticii…

   Reply
 5. NICOLETA

  Imi place …limbajul tau , chiar la “obiect”! Ai perfecta dreptate copii defavorizati pe bune, sunt viitorii delicventi .Putini au capacitatea de a se ridica pe propriile forte .Si mai sunt batranii care , daca nu au pe nimeni , sunt vai mama lor !Ce sa mai spunem , am ajuns de tot … cum ziceai tu .MARE PACAT DE NATIA NOASTRA!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.