O veste cu adevărat bună: poliția rutieră a început să ridice mașinile parcate fără drept pe locurile pentru persoanele cu dizabilități. Până acum, cei mai mulți dintre șoferii care parcau fix la intrarea în mall erau doar leneși și nesimțiți. Iată câteva fotografii de la acțiunea poliției. S-a întâmplat pe la 10,30, în parcarea mall-ului din Băneasa. Deși găseai zeci de locuri libere, câțiva bucureșteni parcaseră pe locurile pentru persoanele cu handicap. Acum vor scoate din buzunar în jur de 1000 de lei. Să scoată, frate!

Un polițist mi-a spus că un borfet monden (îndrăgit de ziarele colorate) a făcut criză pe motiv că i se face o mare nedreptate. Poate că fata chiar avea dreptul sa lase mașina acolo…

 

11 thoughts on “Semne de normalitate”
 1. Sa fii sigur ca avea dreptul sa-si parcheze masina acolo.Probabil avea o boala la moda,care se cheama”lipsa de bun simt”.Tragedia este in alte locuri unde CHIAR NU AI UNDE PARCA ,si atunci ce facem ?Are dreptate politia sa ridice masinile parcate ilegal,atata timp cat NU SUNT SUFICIENTE PARCARI?

 2. ATACUL 9/11 PREGATIT LA BUCURESTI SI TRIPOLI….. TRIUNGHIUL BASESCU BEN LADEN GADDAFI.

  Pe langa arabii ramasi in servicile secrete de pe timpul lui Ceausescu Basescu a creiat in cadrul SIE o adevarata filiera araba, Ei reprezinta armata secreta a presedintelui intrbuintate in lumea araba si legatura sa cu organizatiile teroriste.
  Aparatura de securitate a lui Gaddafi este intesata de specialisti provenind din aceasta de securisti romani de origine araba, ei conduc in aceste zile represiunea
  sangeroasa din Libia. Atentia presei internationale se indreapta spre aceasta filiera. Serviciile occidentale fac descoperiri zilnice . Una din cele mai senzationale reprezinta faptul ca o echipa de rezerva a atacului de la 9/ 11 a fost pregatita in Libia si Romania avand sprijinul logistic al serviciilor romanesti si libiene. Acest unghi nou al relatilor Basescu cu terorismul international specific Ben Laden, poate insemna sfarsitul regimului Basescu. Echipa de teroristi a fost pregatita in Romania in timp ce Libia a asigurat scolile de pilotaj pentru atacul de la New York.
  O echipa FBI condusa de doi directori se afla de ieri la Bucuresti.

  AGENTII LUI BASESCU IN LIBIA !

  CNN : IN VARFUL APARATULUI DE SECURITATE GADAFII SUNT FOSTI
  AGENTI KGB SI AGENTI AI SERVICIULUI EXTERN ROMAN.
  Articol complect ROBERT DEVA BLOG Special for Nipon PRESS

  http://devanewyork.blogspot.com/

 3. In tarile civilizate, respectivul semnul care marcheaza „loc rezervat” face referinta atat la cei cu handicap locomotor care se deplaseaza cu carucior cat si pentru acei parinti care au copii mici transportabili cu carucior. Treaba este ca la noi in parcarile supermarketurilor legea nu o face bunul simt ci acei paznici impertinenti care tin locurile ocupate si le ofera pe ciubuc posesorilor de masini bengoase. Aici trebuie urmarit si scos din drepturi mitocanul cu bulan si nicidecum ridicata masina celui care a parcat-o in acel loc. Sunt de acord cu aplicare de sanctiuni celor care nu respecta semnificatia semnului respectiv dupa ce acesta s-a prezentata la masina.

 4. Dar de unde stia politia ca cel care a parcat e handicapat sau nu? L-a asteptat sa iasa si daca avea picioare ii luau masina, sau cum ?

 5. Am intrat sa vad daca a raspuns careva la intrebarea mea.
  Vad ca nu.
  Atitudine de roman, daca vezi pe unu ca striga huo, strigi si tu, nu te gandesti intai.

  1. JP, oamenii cu handicap au un permis care se pune la oglindă. Nu trebuie să aștepte polițistul să vadă dacă ai sau nu probleme de sănătate. Afară, dacă nu ai permisul la vedere, ți-au săltat imediat mașina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.