Stare de război

Rusia este în război. Războiul cu flăcările. Incendiile se apropie de Moscova pentru a treia oară în istorie. Primii doi “piromani” s-au numit Napoleon și Hitler. În prezent, orgoliul conducătorilor Rusiei ar putea să contribuie la dezastru. Putin a fost azi huiduit de oamenii cărora flăcările le-au distrus tot. Nu este prima oară când fostul kgb-ist e luat cu huo. În 2000, în calitate de președinte, Putin a fost înjurat și blestemat de rudele marinarilor care au murit cu zile la bordul submarinului Kursk. Am asistat la acele scene dramatice. Atunci, ca și acum, dintr-o mândrie prostească, Rusia a refuzat ajutorul internațional. Dehh, câinele râios ține coada sus!

9 thoughts on “Stare de război

 1. americanu

  In 1812 in timpul invaziei imparatului francez…rusii si-au dat foc singuri la oras,au luat toate pompele de apa si au dat foc…Napoleon dormea la Kremlin cand s-a trezit buimac de somn si a vazut orasul in flacari,abia in timpul retragerii a dat ordin sa fie distrus ce a mai ramas din Moscova dar fitilul fiind partial afectat de apa nu a distrus mare lucru….

  Reply
 2. constatin

  AM VAZUT LA TV IMAGINI CU DEZASTRUL DIN RUSIA !!PENTRU ORGOLIUL CONDUCATORILOR TOT CEI DE RAND SUFERA !!

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Constantin, canadienii s-au oferit să vină cu avioane, oameni etc. Au primit flit. În 2000 am fost la Murmansk. Norvegienii au vrut să vină să-i salveze pe cei de pe Kursk. Când le-a permis Putin, a fost prea târziu. Rupți în cur, dar cu orgoliu…

   Reply
 3. Serban

  Civilizatia unui stat este reprezentata de importanta acordata celui mai defavorizat individ apartinad respectivului stat. In momentul in care mari mase ale populatiei sunt carne de tun, e clar care e nivelul acestei civilizatii. Stalin parca spunea, citez aproximativ: “Moartea unui om e o tragedie, moartea a milioane e statistica”. Problema e ca, dupa 50 de ani de influenta sovietica, nici RO nu se simte prea bine…

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Gigel, nu are prea mare relevanta ziua cand a fost huiduit. Important e ca orgoliile liderilor pun in pericol vietile oamenilor de acolo.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.