“The interview” a fost lansat

După o perioadă de ezitări și bâlbâieli, Sony Pictures a realizat că trăim într-o lume liberă. După ce inclusiv Obama i-a dojenit, șefii companiei au lansat filmul “The interview”the interview în vreo 300 de cinematografe americane, dar și online. Comedia cu Seth Rogen și James Franco poate fi văzută pe Google Play, YouTube, Xbox și pe seetheinterview.com. Costă 5,99 $ vizionarea și 14,99 $ decărcarea. Am vrut și eu să-l văd, însă deocamdată filmul este doar pe Statele Unite. Mă bucur că Sony nu a cedat șantajului! “The interview” este povestea unor jurnaliști americani care trebuie să facă un interviu cu liderul nord-coreean și care sunt racolați de CIA. Phenianul a făcut spume când a apărut trailerul și a amenințat cu represalii. La începutul lunii, chiar înainte de lansarea comediei, compania Sony Pictures a fost atacată de hackeri.

7 thoughts on ““The interview” a fost lansat

 1. Mihai Papuc

  Mie perioada de “ezitări și bâlbâieli” îmi sună a mișcare de PR. Iar când ajunge și Președintele SUA să facă reclamă unui film, cu atât mai bine pentru Sonny.

  P.S.: V-ar fi interesat să descărcați acest film dacă nu era atâta publicitate în jurul lui? Nu să-l vedeți la cinema cum apare în România, ci să-l descărcați de la sursă.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Mihai, e posibil să aveți dreptate, deși nu cred că a fost plănuită mișcarea. Sony a profitat însă de tot ceea ce s-a întâmplat după faza cu hackerii.

   Reply
 2. Mihai Papuc

  Tocmai am citit un review în Wired: “There is no way North Korea hacks Sony over this film—if anything, Pyongyang would be calling up whatever Sony exec didn’t just get fired for gross misconduct over email and offering to finance the sequel instead of feeding its people.

  So yes, I watched this movie. But there is not a lot to say about it: It’s a comedy and it’s OK. I laughed a few times, and picked up on all the half-ass foreshadowing that excuses itself for moviemaking. If I had seen it in a theater, I would not have walked out, but I might have taken a nap.”

  Reply
 3. Strajnik

  Pai si nordcoreenii s-ar putea sa realizeze ca traim intr-o lume libera si sa faca o comedie cu holocaustul sau cu negrotei scoborati din copaci,,,N-ar fi misteaux…? Sau nu…?

  Reply
 4. doru ungureanu

  subscriu si eu ideii ca ar putea fi o campanie publicitara treaba cu atacul hackerilor. Oriucum, e bine ca l-au lansat si astept sa apara pe net ca sa-l pot vedea si eu (stau cam prost cu banii, no ofense 😀 )

  Reply
 5. kilroy

  Craciun fericit, Adelin! Oricum abia asteptam sa lanseze filmul, intrucat imi plac comediile lui Seth Rogen si m-am distrat mult la Team America. M-a enervat balbaiala celor de la Sony (sau miscare de PR, ce o fi fost), dar voi urmari filmul cu placere

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.