Ucraina

Războiul din estul Ucrainei crește-n intensitate. În aeroportul din Donetsk, se luptă ca-n Afganistan, morga orașului este plină ochi. Totul se întâmplă foarte aproape de granița României. Deși are un foarte bun corespondent la Moscova, Liviu Iurea, Serviciul Public de Televiziune nu are un trimis în Ucraina. Cred că și de la București ar vrea cineva să plece. 🙂 Sunt în schimb site-uri românești care au corespondenți în zonă…Și mai vrem respect…

Un reportaj făcut de o redacție cu buget, CNN.

4 thoughts on “Ucraina

 1. Virtualkid

  Sunt victimele unor interese prea mari, exploatate cu prea mult cinism. Putin nu este Eltin, dar nimeni nu vrea sa vada asta si sa adopte o alta abordare.

  Reply
 2. americanu

  Au ciuruit nu gluma camionul respectiv ,este interesant de vazut pozitia lui Putin pana in ultimul minut .

  Reply
 3. Mircea

  Salut, Adelin!

  Este trist că TVR nu a trimis un corespondent în zonă. Pur și simplu nu înțeleg de ce, având în vedere, așa cum menționați și dvs., interesul vădit al românilor pentru subiect, datorat proximității locației unde se desfășoară conflictul, faptul că Liviu Iurea e mai mult decât calificat pentru situație (vorbește și rusă, nu?) iar dvs. sunteți dispus să mergeți și să relatați de la fața locului, așa cum ați făcut-o de foarte multe ori în trecut. Orice jurnalist de război român ar trebui să fie acolo acum. Fără scuze. Sper ca în viitorul apropiat să se schimbe lucrurile și să reușiți să ajungeți în zonă. Sunt povești extrem de interesante și o dramă a populației civile despre care românii au dreptul să fie informați de către Serviciul Public de Televiziune.

  Cele mai bune gânduri,
  M

  PS O singură remarcă: Corespondenții “în zonâ” nu a fost de la “site-uri românești” ci de la cel mai vechi ziar quality din România. Că are și site (unul cu trafic considerabil), asta e altceva. Dar, deocamdată, e un ziar în toată regula.:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.