Crăciunul a trecut nici nu știu când. Moșu’ a fost chiar și prin Afganistan. Peste puțin timp, trecem într-un nou an. Să sperăm că va fi mai bun pentru noi toți.

La mulți ani!

16 thoughts on “Un an mai bun”
 1. Nu incerc sa o fac pe puritanul, insa fotografia mi se pare de un cinism scarbos, la care americanii pot da lectii.
  Mie mi se apare asemanatoare cu situatia in care popa ortodox s-ar duce cu Boboteaza in elicopter, ca sa propavaduiasca smerenia si traiul ascet.
  Mosul asta sa si-l trimita la ei acasa, ca sa le imparta si propriilor copii darurile pe care le are in sac, dupa ce i-au pus pe acestia sa-i trimita scrisorica.

  1. Virtualkid, soldatul era imbracat asa pentru ca facea pe Mos Craciun pentru americanii din tabara Kandahar.

 2. Adelin, putea sa fie un mos mai discret, sa nu isi doreasca sa o depaseasca pe Adelina lui Varciu in popularitatea din tabloide. Mosul asta este unul care poate sa schilodeasca mintea multora dintre copiii care il asteapta invatand poezii si cantecele. Raman la parerea mea, ideea de a poza cu mitraliera in mana este o apucatura de american indopat cu puii cu steroizi.

 3. asa e romanu’…intotdeauna vede lumea-n gri…spre negru…ma adresesz celor care au postat comentarii rautacioase la adresa fotografiei…cine a facut armata stie ca militarul din imagine este de undeva din fostul tratat de la varsovia( mitraliera e model rusesc)…nu e american…si cum din tarile foste comuniste sunt prea putine care sa trimita trupe in afganistan, s foarte probabil ca militarul sa fie roman de-al nostru…poza nu e scabroasa deloc…ea nu arata ca Mos Craciun imprastie gloante, ci arata ca si militarii sunt oameni si au nevoie si ei sa traiasca magia craciunului…pentru toti cei care au comentat rautacios poza, sper ca va veni o zi cand se va trece din nou la serviciul militar obligatoriu si sa va vad atunci cum spalati budele si curatati cartofi la popota…racanilor!!!

 4. @ioan:
  Oricum ar fi, poza reprezinta o marlanie. Mai ales soldatul trebuie sa stie care sunt limitele peste care nu este bine sa treaca, tocmai pentru ca este atat de expus pericolelor. Cum ar fi sa se prabuseasca elicopterul? Facem o transmisie in direct de la locul unde a cazut mos Craciun?
  Am facut armata si cred ca era o experienta foarte utila, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma prefac a nu observa lucrurile care sunt iesite din fagasul lor normal.

 5. PENTRU COMPATRIOTII INTELIGENTI SI DE BUNA CREDINTA! Si pentru compatriotii incremeniti in clisee tembele, dar care sunt sincer interesati de Romania si de apartenenta lor la prima categorie!
  TOTI sa reflecteze, si sa decida ce este mai bun pentru Romania si pentru societatea romaneasca:
  A: 1. Sa pastram toate textele actuale de juramant, prevazute in Constitutie sau in legi, si sa continuam sa ne prabusim moral si material? Sau,
  2. Sa renuntam la aceste texte, care au dovedit ca nu au nicio influenta asupra deponentilor, si SA ADOPTAM, pentru toti cei ce ar trebui sa promoveze interesul public, de la Presedinte pana la ultimul functionar, textul JURAMANTULUI IMPLICATIV, care actioneaza benefic asupra celor mai profunde resorturi ale fiintei si constiintei deponentului? (Textul acestui juramant se gaseste la adresa http://dumitrurizoaica.blogspot.com/).
  De raspunsul la aceasta DILEMA, depinde iesirea societatii noastre in Lumina si Adevar, sau afundarea ei si mai profunda in Intunericul si Minciuna in care traim de 21 de ani!
  B: 1. Sa pastram votul bezmetic, ce poate fi manipulat demagogic si fraudat in nenumarate de moduri? Sau,
  2. Sa renuntam la votul bezmetic, si sa ADOPTAM VOTUL COMUNITAR, in care OPTIUNEA de vot se formeaza pe baza criteriului APARTENENTEI alegatorului la o comunitate sociala sau etnica? Acest tip de vot, practicat de 21 de ani de comunitatea etnica maghiara din Romania, nu poate fi nici manipulat si nici fraudat inter-comunitar! Caci oricate resurse materiale si umane s-ar folosi de catre cele doua comunitati sociale romanesti, cea a saracilor si cea a bogatilor, pentru manipularea si fraudarea votului comunitatii maghiare, acest lucru nu va reusi niciodata, pentru ca ei stiu ca trebuie sa voteze partidele comunitatii lor!
  Acelasi lucru se va intampla si in cazul votului comunitar-social, unde cei saraci si cei bogati NU VOR MAI PUTEA FI MANIPULATI, deoarece alegatorii fiecarei comunitati (a saracilor sau a bogatilor) vor vota partidele care reprezinta interesele comunitatii lor, adica cei saraci vor vota partide de STANGA, iar cei bogati vor vota partide de DREAPTA! REFLECTATI CU BUNA CREDINTA! D.Rizoaica.
  PS. VINOVAT, pentru ca regimul Boc-Basescu n-a cazut la motiunea de cenzura din 15-06-2010, este ziaristul Victor CIUTACU! Cei ce doresc mai multe relatii sa ma contacteze la Tel.0723966732.

 6. Mda hai sa dam vine pe ciutacu si pt evenimentele din: 9/11,razboiul din irak,faza cu golful mexic…..
  A si sa nu uitam ca si criza tot din cauza lui a fost….al dreaq ciutacu asta…..

 7. PENTRU “americanu” (prost), 2 ian., orele 10:57!
  DOAR PROSTII PUN LA INDOIALA AFIRMATII PE CARE SI LE-AR PUTEA CONFIRMA (caci oferisem tel.)!

  Responsabilitatea pentru ratarea motiunii de cenzura din 15-06-2010, ii revine INTEGRAL lui Victor CIUTACU, care n-a facut publica solutia alternativa, la solutia Basescu-Boc, pe care i-am transmis-o la domiciliu in dupa amiaza zilei de 12-06-2010, insotita de adresarea de mai jos! Daca politicienii puterii cunosteau solutia alternativa, ar fi trebuit sa fie retardati sau sinucigasi pentru a mai vota impotriva motiunii! Iata adresarea mea catre Victor CIUTACU: ///Victore! Amana momentul injuraturilor, daca nu poti renunta la ele, pana dupa batalia Basescu-poporul roman! Eu am copiat 400 astfel de file, cu care ii voi “innarma” pe cei ce protesteaza, pentru ca ei sa poata oferi o alternativa la solutia criminala a lui Basescu-Boc, si nu doar sa conteste respectiva solutie! As vrea, daca esti Om adevarat, sa iti aduci un important aport in aceasta batalie, atat direct prin scris si in emisiunea ta “Vorbe grele” , cat si indirect, solicitand cunoscutilor si amicilor tai din Antena 3, Dana Grecu si Gabriela Vranceanu-Firea, sa dezbata cele doua solutii: cea a lui Basescu-Boc si cea prezentata aici (chiar fara a indica autorul, precizand doar ca vine din partea unui pensionar), inclusiv cu cei ce se declara sustinatorii lui Basescu. Faptul de a sustine o solutie care afecteaza dramatic milioane de oameni, in contra altei solutii care afecteaza de sute de ori mai putini oameni, iar acestia sunt infinit mai putin afectati, decat cei “loviti” de solutia criminala Basescu –Boc, ii va descalifica definitiv pe politicienii basisti, si pe pupincuristii lor din mass-media! DOVADA ca intelegi momentul si ca te implici puternic, va fi data de contactarea mea si de discutia necesara. Eu voi fi in toate locurile de protest cu cele 400 de file copiate, si cu suplimentarea lor daca va fi nevoie! Oamenii de onoare si demni de respect, trec peste orgolii, sau le pun intre paranteze, cand este vorba de servirea intereselor nationale si sociale, si fac front comun! Bucuresti, 12-06-2010 Ing. pens. Dumitru RIZOAICA. Tel.0723966732.///

 8. Stimate ing. pens. Rizoaica,
  eu am o singura intrebare: ce pastile ati uitat sa luati lately?
  eventualele flegme o sa le iau prin intermdiul blogului lui Adelin, eu nu va spun nr meu de tel 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.