Există și jurnaliști foarte bogați. Nu patroni de presă, jurnaliști. EVZ scrie că Bogdan Chirieac a împrumutat trustul Realitatea cu o sumă cuprinsă între 500.000 și 1.000.000 de euro! Am auzit că Bogdan are firmă în momentul în care a fost un scandal cu o licitație pentru STS. Se vede treaba că afacerile-i merg bine, din moment ce are atâta bănet de împrumutat. Nu am nimic cu bogația omului, doar că nu înțeleg de ce ne mai batem gura cu deontologia profesională…

P.S.

EVZ vorbește și despre plecările de la RTV la Antena 3. Surse din Realitatea susțin că Marius Ioniță (prezentator de dimineață) a semnat deja cu postul de știri din Băneasa.

7 thoughts on “Un jurnalist milionar”
  1. super poza!

    eu sper ca n=ai naivitatea sa nu incerci sa faci o conexiune intre banii astuia si un scandal din trecut cu gigel ala de la ANI in care omul nostru discuta despre mercurialul spagilor si cat de nasoi sunt unii care “mananca singuri”

    ma miram eu de ce apare asta una-doua la RTV cand orice redactor de bun-simt l-ar scoate din calcule pe respectivul parerist ca nemafiind credibil…asta neinsemnand ca aia de la EVZ, patronati de mogulul bun, ar fi mai breji

  2. faina captura:)) insa o burtiera “cineva manipuleaza pentru malai” ar fi fost mai corecta in cazul personajului respectiv…sincer nici nu stiu cum sa-i spun: afacerist, santajist, clona lui SRS/Pamfil Seicaru, jurnalist sau analist?:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.