Un mesaj de la un cititor

Sunt tare bucuros ca am ajuns aceasta zi mareata in care Majestatea Sa regele Mihai I este omagiat de Tara pe care a slujit-o cu demnitate si maretie .
Eram copil in clasa I primara, cand Majestatea Sa a fost fortat sa abdice . Am vazut taranii din satul meu ,din apropierea Brasovului, plangand ca nu vor mai avea Rege. Nu intelegeam la acea varsta ce se intampla. Am simtit pe propria-mi viata ce a insemnat Romania fara Rege.
Rog pe Bunul Dumnezeu sa dea sanatate multa Majestatii Sale si noua Romanilor intelepciunea de a fi alaturi de Majestatea Sa!
Sa ne respectam demnitatea si istoria si pe marii barbati ai Romaniei! Sa ne bucuram ca astazi este intre noi un mare roman!”

Horia Tigoiu

P.S.

Sunt un republican convins, dar asta nu mă împiedică să îi urez Majestății Sale mulți ani cu sănătate!

5 thoughts on “Un mesaj de la un cititor

 1. NICOLETA

  Cu totii ar trebui sa-L pretuim pe Majestatea Sa,fie si numai pentru ca este”o bucata”din istoria Romaniei.Majoritatea suntem prea tineri sa putem sa ne amintim perioada cand a abdicat,dar PRESTANTA,ELEGANTA SI BUNUL SIMT al casei regale,sunt exemple vii a ceea ce inseamna conducatori de stat.Nu ar trebui sa ne obisnuim cu nimicnicia si balacareala(scuze pentru limbaj)actualilor conducatori,MICI din toate punctele de vedere.Vai de tara fara conducatori!Nu sunt pro monarhie,ne-am dezobisnuit cred,dar poporul asta ar trebui “sa caste bine ochii”la viitoarele alegeri!

  Reply
 2. adrian

  buna ziua..! mai lasa-ma te rog cu regele asta balbait…si tradator de tara…..voi astia stiti cati oameni a trimis la moarte..?cati romani militari si fosti ofiteri au ajuns in lagarele siberiei..?habar nu aveti…are multi oameni pe constiinta…din partea mea…este cel mai mare tradator de tara…TRADATOR DE TARA…

  Reply
 3. americanu

  Hai sa fim seriosi,fugi din calea comunistilor si ai pretentia sa fii popular…intradevar majestatea sa e un munte de bun simt si educatie,ca a fost contemporan cu hitler si churchil…..dar…
  PS.Mircea Geoana mai avea un pic si plangea in parlament….

  Reply
 4. Bucurestean

  @americanu:
  pe langa “obisnuitele” greseli ortografice, mai observ ceva:
  Mircea Geoana are numele scris corect si cu litere mari. Hitler cu litera mica. Churchill cu litera mica si fara ultimul “L”. Nu e asa ca esti vreun “ceva” prin PSD?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.