Am terminat de filmat cu echipa de la Vara pe val. rastandemechipa1Ultimul material a fost făcut la aerodromul din Tuzla. O fată dispusă să-și convingă prietenii să voteze echipa TVR 1 pe pagina de Facebook a emisiunii a avut parte de un salt cu parașuta. A fost o filmare pe sufletul meu. Am stat câteva ore printre avioane, elicoptere, parașutiști. Mi-am și revăzut un prieten bun cu care am lucrat pe elicopterul de la Realitatea TV. Ce vremuri… Elicopterul Realității Tv era o bijuterie de EC 135 cu cameră girostabilizată și posibilitate de transmisiune în direct. În 2009, am avut vreo 200 de ore de zbor. 🙂

P.S. Deși am fost destul de crispat la început, am lucrat foarte bine cu echipa de la divertisment. Au avut grijă să nu mă pună în situații…incompatibile cu statutul meu de știrist. Mulțumesc frumos tuturor!

4 thoughts on “Un salt pentru un like”
  1. Sunt si eu un mare pasionat de aviatie, mai ales pornind de la atat de bogata istorie a aeronauticii romane. Am urmarit cu interes transmisiile efectuate din avion si din elicopter si va felicit pentru curaj si rezistenta fizica / psihica. Am zburat cu multe (tipuri de) aeronave dar marturisesc sincer ca nu sunt interesat de zborul cu supersonicul sau cu avionul de acrobatie. Si nici nu as vrea sa asist la scene si momente asa cum ati trait dumneavoastra in teatre de razboi. Sunt sigur ca acestea depasesc limitele mele.
    Ne-am cunoscut personal in 2009, cred, cand erati cu vechiul YR-RTV. A, si pe amicul dumneavoastra, pilotul RTV l-am cunoscut acum trei zile, la Tuzla.

    1. Mihai, multumesc. Lumea pasionatilor e mica si sigur ne vom intalni des. Apropo de YR-RTV, imi e asa de dor sa zbor cu el. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.