Vedete/mp

În Los Angeles, te poți ciocni în orice moment de oameni pe care-i știi din filme sau de la tv. După ce acum câteva zile am dat nas în nas cu Donald Shuterland, ieri, într-un mall din oraș, l-am văzut pe Mario Lopez, starul din Salvați de clopoțel. Habar nu am ce filma, însă era înconjurat de echipa de producție și de fani. Din câte am înțeles, anul acesta, Lopez este prezentatorul X Factor USA, show transmis de Fox.

2 thoughts on “Vedete/mp

 1. Marian S

  Un cald salut tuturor.
  Am stat cateva minute si m-am gandit daca e bine sa postez o intamplare mai veche din viata mea. Rog sa fiu cenzurat daca e prea de oaie. Oricum o sa credeti ca e inventata, dar nu e.

  Acum cativa ani, eu si o stimata duduie de prin Moldova de dincoace de Prut, venita pentru prima oara la Bucuresti cu niscaiva treburi. In vechea mea rabla fac dreapta la Izvor, pe langa parc, din Splai spre Palatul Parlamentului. Un important membru al guvernului de atunci, culmea, fara sepepisti dupa el, iese din masina pe care o parcase si incearca sa traverseze spre una dintre multele institutii de vizavi. Abia l-am evitat, omul a ridicat mana in sus in semn de “mii de scuze“, eu am dus bratele in lateral in semn de “pai se poate asa ceva“ si ne-am vazut fiecare de drum.
  In dreapta, bine ancorata in centura, musafira inlemnise:
  – Pai asta nu e… ?
  – Ba da, el e, si ce-i cu asta?
  – Pai era sa dai peste el.
  Ma pregateam sa-i explic ca nu prea imi pasa, de vreme ce eu eram in regula dpdv al legii circulatiei. Si ca nu conteaza cine era pietonul. Dar am simtit nevvoia sa ma dau cocos:
  – A, pai aici, la Bucuresti, nu e zi sa nu calcam pe vreunul. Tu nu te uiti la televizor, nu vezi ce des ii schimba???
  Nu a mai scos un cuvant pana acasa, in Titan. Iar acasa… a fost nevoita sa schimbe lenjeria. De emotie, mi-a spus. Nu-i nimic, era genul acela de emotie pozitiva.
  In zilele urmatoare a mai avut ocazia sa vada “pe viu“ fel de fel de oameni pe care nu-i vazuse decat la televizor. Usor-usor s-a obisnuit cu ideea ca asa e la oras, mai ales la Bucuresti, ploua cu “vedete“.

  Ce vreau sa zic? Pai e simplu: si cei de pe acolo trec linistiti pe langa aceste vedete, cred chiar ca deja s-au saturat sa-i vada. Asta-i viata, ne place sau nu. Mie mi s-a acrit de Bucuresti, in sensul ca as vrea sa ies dimineata din coliba, sa intind mana si sa iau o banana direct din copac, sa fac o baie in ocean…

  Reply
 2. ersyt3rws

  mario lopez, starul din salvati de clopotel???? :))) are you kiddin’ me???? un fel de iuliana luciu, vedeta din ziarul click?:)))))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.