Victor are nevoie de ajutor

Victor are doi ani și cinci luni. A fost diagnosticat cu hipertensiune intracraniană și formațiune tumorală în fosa posterioară. Părinții săi au nevoie de bani pentru operație și spitalizare. Iulia și Oleg Răileanu sunt muzicieni în Orchestra Națională Radio. Am primit pe email tomografia lui Victor și actele care atestă boala cumplită de care suferă. Dacă doriți să le verificați înainte să donați, îmi puteți da un mesaj folosind contactul de pe blog și le veți primi pe email.

Toți cei care vor să ofere sprijin financiar pot face donații în contul:

Bancpost(lei):

RO63BPOS80501353883ROL01

Unicredit Țiriac Bank(euro):

RO03BACX0000000169707001

swift code: BACXROBU

Oleg Răileanu

Completare:

Am vorbit cu Iulia, mama lui Victor. Copilul a fost operat la Medlife. Operația a durat 19 ore. Medicii au scos o tumoră de 7 cm. Victor e la reanimare, în stare bună. Acum părinții așteaptă cu sufletul la gură rezultatul biopsiei. Nu știu cât costă operația și spitalizarea, dar puteți vorbi direct cu Oleg, tatăl copilului. Emailul său este: olegraileanu@yahoo.com

14 thoughts on “Victor are nevoie de ajutor

 1. americanu

  Cum mama naibii,in zilele noastre sa fie copii care sa sufere de asa cva :(,organismul uman e tot mai slab in ultima perioada….

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Cristina, nu stiu. Copilul a fost operat ieri. Cred ca la Medlife. Am incercat sa vb cu tatal, dar nu mi-a radpun la tel. Eu am primit emailul de la o colega de la tvr care-i pe cultura.

   Reply
 2. Fistic

  Alternativ, pana una alta, poate sunt de acord parintii sa publici o adresa de mail si numele complet din buletin al unuia dintre ei. In felul acesta, s-ar putea trimite bani si prin Western Union – si ar exista un mod de a li se aduce la cunostinta codul tranzactiei, ca sa ii poata ridica. Plus ca sunt romani in strainatate care lucreaza la negru si, desi sunt sprinteni pe net (in cybercafe-uri), n-au cont in banca… Zic si eu.

  Reply
 3. NICOLETA

  S-al ajute Dumnezeu pe micut sa se faca bine!Ei sunt cei care merita tot ce putem da.In astfel de momente mi-e ciuda ca sunt doar o amarata de pensionara .

  Reply
 4. Leonard Boga

  Acestea sunt conturile unde puteti dona pentru a-l ajuta pe Victor. Sunt colegii si prietenii mei. Multumim!

  In lei:
  CONT IBAN:RO63BPOS80501353883ROL01, Raileanu Oleg

  In euro:
  UNICREDIT TIRIAC :
  IBAN- RO03BACX0000000169707001EUR
  SWIFT- BACXROBU

  Reply
 5. Fistic

  Adelin, contul in euro este gresit! Am incercat de mai multe ori si sistemul online nu-l recunoaste. Daca ai putea sa verifici. Multumesc.

  Reply
 6. roxana

  Care mai este starea lui Victor? Noi ii dorim multa sanatate! Sper din tot sufletul sa treaca cu bine peste acest moment dificil si sa se bucure in continuare de o copilarie fericita!
  Mult succes!

  Reply
 7. Mariana Babcinschi - Paiu

  Sunt Verisoara lui Oleg! As vrea sà Và multumesc pentru tot ce faceti pentru el.Cine la cunoscut trebuie sà stie cà este un “TATà” si o persoanà Idealà, care nu a meritat aceastà durere si necaz. Và multumesc din suflet!!!!!!!!!!! Mariana

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.