Bârfitori din piața susțin că Vîntu i-ar fi vândut lui Elan Schwartzenberg 10 la sută din Realitatea TV. Bârfitori și mai mari spun că SOV a gajat cu acțiunile o sumă pe care i-a virat-o în cont fostul soț al Mihaelei Rădulescu. Oameni și mai răutăcioși sunt de părere că banii erau de fapt tot ai mogulului și gajarea s-a făcut de ochii Fiscului. Asta e surpriza pentru Băse? Vedem luni.

13 thoughts on “Vîntu își ia Elan și… vinde din Rtv”
  1. Totusi un personaj de talia lui,sa se de-a mare interlop intr-o benzinarie…O sa fie interesanta surpriza…

  2. M-as bucura sa ia Schwartzenberg macar ceva actiuni ,la orice tv-eu,mie imi place cum gandeste omul.Cel putin din ce zice la diverse emisiuni.Si apoi este om de afaceri-stie sa faca bani deci logic ar fi sa stie si sa conduca un post.Are niste planuri pentru economie destul de frumusele,si apoi ESTE ANTI BASE-mie imi ajunge asta deocamdata.

  3. Faza cu Elan e doar un deflector. Daca acesta are o avere estimata la 50 milioane de euro, de unde sa cumpere 10% din actiunile RTV? Doar datoria RTV insumeaza in jur de 40 milioane de euro. Sa fim seriosi. Si de ce s-ar implica Elan “intr-un razboi care nu-i apartine” cum a zis Vantu. In mod logic nu e vorba de asta. Dar cum nu poti anticipa un om pe care nu-l intelegi….. nu se stie niciodata

  4. Cred că e mai bine să i-o dea înapoi lui Silviu Prigoană, absolut gratuit. O pune omu` ăsta pe picioare în trei luni!!! Sau o aruncă la gunoi, treaba lui. 🙂

  5. Da ii vine randul si lui “sebi” stati linistiti,crucisatorul nu e prea darnic de felul lui nici macar cu sifonarii….

  6. Acum a aparut pe site-uri ca Elan va prelua Realitatea Media, deci 10% din actiuni nu-i ajungeau. Sau o preia ca “management”? “Geniali” astia cu propaganda. Si telenovela continua….

  7. Eh acuma mai vin de acasa securistii informatori. Vantu i-o preda lui Elan. Ha, filosofie ce sa zic. Asa pe gratis? Sau si-a schimbat Vantu doar parul? Ca Elan saracu nu are bani sa plateasca macar o luna de zile salariul colegilor de la Realitatea. Sau poate cu managementul lui Ghita va iesi in sfarsit o televiziune privata din Romania, care nu difuzeaza manele, pe profit real? Ma indoi eu.

  8. Latest news: 92% din actiunile bluelink comunicazione sunt ale lui elan. Ce nu se scrie e ca: blueLink Comunicazione are 51% din actiunile RTV iar 8% din actiunile BLC sunt detinute in continuare de Vitalie Dobanda in numele lui Vantu. Deci Vantu ramane in schema, mai ales ca restul de 49% din actiunile RTv sunt detinute de kamarazii lui Vantu, printre care cel mai baban e Liviu Luca prin PSV company, el personal si prietenii lor. deci e doar o lovitura in Vant, nici macar de imagine…. Halal surpriza. Cred ca rade “chioru” cu gura pana la urechi!

  9. E tare Elan asta! 🙂 Mi-ar placea sa devina proprietar peste o TV mioritica; macar asa poate o va face ceva mai “adult”, ceea ce ne lipseste noua in perioada asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.