Vremuri de criză

Un SLS AMG de vreo două sute de mii de euro stă cuminte la semafor. Am apreciat și numărul de înmatriculare. Doar e de șmecher!  Interesantă și figura vânzătorului de ziare. 🙂

12 thoughts on “Vremuri de criză

 1. cristi

  Al afacerist cu statul. Nu stiu cum e la altii dar la noi singurele afaceri care produc bani adevarati sunt cele cu statul. Hotie la drumul mare. Da pe cine mai intereseaza?!!

  Reply
 2. Mona

  dacă vii pe clucerului la cârciumile de acolo (piccolo mondo, ristorante il calcio), vei vedea acolo parcate maşini cu valori similare. :)suntem o ţară de săraci-bogaţi. 🙂

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Dorel, îți permit. Un Audi.
   Mona, nu e rău ca o țară să aibă o clasă bogată. Interesant e cât de repede s-au îmbogățit unii. Mai ales pe seama statului.
   VirtualKid, proprietarul este sigur un om onest. Cel puțin asta se prezumă. Mie mi-a plăcut numărul. 🙂

   Reply
 3. dorel

  shiznit masina! s-o stapanesti sanatos! ma gandeam eu ca te’ sa fie un audi… cu bannerul ala din dreapta sus. maestre, imi pare rau ca ai plecat de la ”reabilitatea”… dar daca iti este mai bine la tvr, tu stii. numai bine iti doresc!!

  PS: in pozele cu fiica ta… nu i se vede chipul..
  ?

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Mulțumesc! Dorel, soția mea a postat diverse fotografii, care au fost preluate de diverse ziare colorate. Vrem să evităm acest lucru.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.