Ziua aviației fără avioane

Azi, la Statuia Aviatorilor, MApN i-a sărbătorit pe cei din Forțele Aeriene. Pentru prima dată în ultimii 10 ani, organizatorii au schimbat modul în care sunt așezați participanții. Au făcut-o atât de bine, încât i-au așezat pe cameramani cu soarele-n față. Fotografia vă arată cît de bine a fost ales unghiul din care să se filmeze. Da, s-a văzut urât la tv, dar invitații au stat la umbră.

Ministrul Oprea i-a asigurat pe aviatori că vor avea parte de cea mai bună dotare. A uitat să le spună cu ce va înlocui Mig-ul 21 Lancer, avion care anul viitor își va termina resursa.

Oricum, piloții și mecanicii RoAF merită felicitările noastre. Au cârpit avioane, au zburat în Irak și Afganistan fără contramăsuri și au îndeplinit sute de misiuni riscante.

La mulți ani!

P.S.
Vedeti aici ce gandesc pilotii despre politicienii care le hotarasc soarta.

2 thoughts on “Ziua aviației fără avioane

  1. VirtualKid

    Oprea s-a gandit ca este periculos sa-i ridice de la sol in zi de Sfantul Ilie tocmai pentru ca acesta imparte furtunile….
    Cat despre ziaristi… profesionistii veneau cu unghiul favorabil de acasa si nu ii mai invidiau pe oficiali pentru o fărâmă de umbră.

    Reply
  2. Pingback: Ziua Aviaţiei 2011Mona's Blog | Mona's Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.