35 de ani de închisoare

Da, dosarul Transferurilor a ajuns la final. Toți cei 8 oameni de fotbal au fost condamnați la închisoare cu executare și sunt deja după gratii. Pedepsele nu sunt mici. Cea mai mare este de 6 ani și 4 luni ( Cristi Borcea și Ioan Becali), în timp ce Gheorghe Popescu a primit-o pe cea mai mică: 3 ani, 1 lună și 10 zile. În total, cei 8 au luat aproape 35 de ani și sunt obligați să plătească în jur de 9,5 milioane de dolari. Dacă ați uitat cine e Ioan Becali, găsiți mai jos un montaj  luat de pe adevarul.ro.

Best Of Giovanni Becali

4 thoughts on “35 de ani de închisoare

 1. Ion Vatamanu

  Pai ce-ar mai fi de spus ? Din tot lotul de arestati , singurul pentru care-mi pare rau este Gica Popescu , cred ca e in aceasta extrem de dura situatie datorita acestor doi mafioti , gainari , fratii Becali !

  Reply
 2. danielul

  Foarte mica pedeapsa primita de mitocan… Merita mult mai mult!
  Vom trai intr-o tara normala abia atunci cand va fi luat in calcul la pedeapsa si multele infractiuni de ultraj precum cele prezentate in clipul din acest post. Pana atunci tot noi ii platim “cazarea” acestui golan trist (nicidecum mafiot)!!

  Reply
 3. Gigi

  Dacă tot vorbim despre o țară normală, ar trebui să urmeze o perioadă în care lucrurile să se așeze, să revină la normalitate! Iată că justiția îi pune la rece atât pe cei care fac politică la vârf cât și pe derbedeii despre care vorbești aici! După mai mult de două decenii de tranziție începe, timid e drept, să se aplice legea!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.