Agora

Grecii nu se mai întâlnesc în piață, așa cum făceau în antichitate. agoraAcum stau la cafenea și pun țara la cale. În piață se duc doar atunci când vor să se bată cu poliția și să dea foc câtorva magazine. Dar să revenim la cafenea. Fotografia a fost făcută-n Thassos. Tare mi-ar fi plăcut să înțeleg despre ce vorbeau acei bătrâni. Fără nimic pe masă, stăteau și discutau aprins. S-au oprit doar o clipă când am trecut printre ei. Am furat o fotografie cu telefonul și am ciulit urechea în speranța că voi auzi vreun ” Merkel” sau “Iermania”, însă n-am prins nimic. Poate plângeau după al paisprezecelea salariu sau prima de dupa concediu. Cine știe? Oricum, m-am mulțumit cu faptul că fotografia mi s-a părut interesantă.

5 thoughts on “Agora

  1. danielul

    Da, și eu sunt de acord că e un mic handicap că nu cunosc limba elenă, că sună cel puțin interesant… Felicitări pentru poza realizată incognito, e o realizare să ai un astfel de instantaneu… 🙂
    În câteva zile o să vă salut și eu din Corfu, așa că sper să întâlnesc și eu atmosfera aia plăcută pe care ai descris-o în postările din Thassos!
    Pe curând!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.