Alege viața

Poliția rutieră m-a invitat să mă alătur campaniei ” Alege viața”, o campanie menită să prevină accidentele în care sunt implicați motocicliști. Am spus da, fără să stau pe gânduri. Unul dintre prietenii mei buni a murit într-un astfel de accident. Ca motociclist, știu că mulți șoferi nu-i bagă-n seamă pe cei aflați pe două roți. Mai știu însă că mulți motociliști sunt haiducii șoselelor: se dau pe o roată, alearga prin oraș ca pe circuit. Sper că vom învăța să ne respectem unii pe alții și drumurile vor fi mai sigure.

Asfalt uscat!

9 thoughts on “Alege viața

 1. NICOLETA

  Zilnic,dimineata la ora 8 si dupa amiaza la 16 (cred ca poti sa-ti potrivesti ceasul)aud o motocicleta care pare a fi un bolid de formula 1.Nu stiu ce gandeste acel tanar ,dar vorba bunica-mi:”maica , asta nu moare acasa!”.Vor sa demonstreze ca sunt “tari” dar…DOAMNE FERESTE!

  Reply
 2. danielul

  Este corecta campania si bine-venita insa sper sa sensibilizeze ambele parti: si conducatorii auto dar mai ales motociclistii! Nu zic ca toti motociclistii sunt lafel, unii chiar sunt respectabili (ma gandesc acum la prietenul meu, Hrubaru) insa prea mult rau va fac tinerii teribilisti! Pe strada pe care stau, in luna oct.2010, un tanar ruibist a facut-o lata (si anume “damage total”) cu motorul… Sa vedeti acum parintii, in apr.2011, cat de distrusi sunt! Cred ca e cel mau bun exemplu ca motoarele astea nu distrug doar o viata sau doua, cate au loc in sa! Atentie si drum bun!

  Reply
 3. VirtualKid

  Fara nici cea mai mica rautate, campania ar trebui inceputa cu o vanatoare a celor cativa idioti care induc ideea conform careia motociclistii sunt toti niste teribilisti. In fiecare seara, cu zece minute inainte de ora 23, dupa ce copiii sunt culcati, trece pe sub geamul nostru un astfel de specimen, cu motorul turat sa crape. Ce poti sa crezi despre un astfel de om?
  Altfel, initiativa este demna de toata lauda.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Virtualkid, danielul, sunt de acord. Printre motocicliști, ca și printre șoferi sunt și destui…dobitoci.

   Reply
 4. NICOLETA

  De acord cu tine”americanu”,atata timp cat nu sunt afectati si altii! Doar este trafic in comun,nu?

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Bibi, am văzut ceva pe site-ul Suzuki Romania. Trebuie sa fie ceva si pe cel al politiei rutiere.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.