Poliția rutieră m-a invitat să mă alătur campaniei ” Alege viața”, o campanie menită să prevină accidentele în care sunt implicați motocicliști. Am spus da, fără să stau pe gânduri. Unul dintre prietenii mei buni a murit într-un astfel de accident. Ca motociclist, știu că mulți șoferi nu-i bagă-n seamă pe cei aflați pe două roți. Mai știu însă că mulți motociliști sunt haiducii șoselelor: se dau pe o roată, alearga prin oraș ca pe circuit. Sper că vom învăța să ne respectem unii pe alții și drumurile vor fi mai sigure.

Asfalt uscat!

9 thoughts on “Alege viața”
  1. Zilnic,dimineata la ora 8 si dupa amiaza la 16 (cred ca poti sa-ti potrivesti ceasul)aud o motocicleta care pare a fi un bolid de formula 1.Nu stiu ce gandeste acel tanar ,dar vorba bunica-mi:”maica , asta nu moare acasa!”.Vor sa demonstreze ca sunt „tari” dar…DOAMNE FERESTE!

  2. Este corecta campania si bine-venita insa sper sa sensibilizeze ambele parti: si conducatorii auto dar mai ales motociclistii! Nu zic ca toti motociclistii sunt lafel, unii chiar sunt respectabili (ma gandesc acum la prietenul meu, Hrubaru) insa prea mult rau va fac tinerii teribilisti! Pe strada pe care stau, in luna oct.2010, un tanar ruibist a facut-o lata (si anume „damage total”) cu motorul… Sa vedeti acum parintii, in apr.2011, cat de distrusi sunt! Cred ca e cel mau bun exemplu ca motoarele astea nu distrug doar o viata sau doua, cate au loc in sa! Atentie si drum bun!

  3. Fara nici cea mai mica rautate, campania ar trebui inceputa cu o vanatoare a celor cativa idioti care induc ideea conform careia motociclistii sunt toti niste teribilisti. In fiecare seara, cu zece minute inainte de ora 23, dupa ce copiii sunt culcati, trece pe sub geamul nostru un astfel de specimen, cu motorul turat sa crape. Ce poti sa crezi despre un astfel de om?
    Altfel, initiativa este demna de toata lauda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.