Mai avem o șansă

Flaviu Simihaian a studiat în Statele Unite, la o universitate din Carolina de Nord. Spre deosebire de alții, nu a uitat de unde a plecat. Ajutat de Clubul Rotary, a strâns 35.000 de dolari și a dotat laboratorul unei școli din Bistrița-Năsăud cu 20 Mac-uri, un mini server, aparatură pentru videoconferință și pentru o rețea wireless de mare viteză. Mai mult, câțiva voluntari i-au învățat pe profesori cum să folosească tehnica de ultimă generație. Printre voluntari, un amic de-al meu: Tudor Ciortea, de la Noumax.

Dacă au vrut, au cam putut!

Bravo!

 

 

 

6 thoughts on “Mai avem o șansă

 1. NICOLETA

  BRAVO, si de la mine!Sigur ca daca vrei poti,dar asta tine si de bun simt,puteau sa faca orice altceva dar s-au gandit la altii intai.FELICITARI !

  Reply
 2. Darael

  Inocenta ta este deosebita. Sa nu o pierzi niciodata !

  Amu, aplauzele sunt bune dar in paralel intrebam asa, zadarnic: din taxele si impozitele noastre de ce nu s-a putut cumpara acea aparatura ?

  De ce de fiecare data platitorii de taxe si impozite trebuie sa faca alte si alte “acte caritabile” – donatii, campanii pentru bolnavi, pentru delta, pentru caii salbatici, pentru, pentru….. Ups, raspunzand sincer la intrebarea “de ce ?” ne dam seama ca nu avem de ce sa apaudam. Chiar si aceste gesturi care par deosebite sunt numai semne ale decaderii noastre, ale bolii statului in care traim.

  Reply
 3. Ileana Mladinoiu

  Spre deosebire de altii care uita nu putin,absolut definitiv cine sunt de fapt. Nu am pentru acestia din urma niciun fel de sentiment. II ignor. Toata admiratia pentru gestul lui Flaviu si al celorlalti!

  Reply
 4. Flaviu Simihaian

  Adelin, iti multumesc pentru publicarea acestui proiect. Deschiderea oficiala va fi la Nasaud, Scoala Generala “Mihai Eminescu” la data de 10 Iunie, ora 12.

  Pentru cine doreste mai multe informatii, ma puteti contacta la flaviu@ucrotary.com

  Va multumesc pentru cuvintele frumoase si sper ca si alti Romani plecati afara sa fie inspirati sa ajute generatiile urmatoare.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.