1 thought on “Alungați de război

 1. Mariana

  Alungata de razboi pe timp de pace
  Nu sunt de etnie rroma,sunt foarte dezamagita si nu cred ca o sa mai fiu vreodata la fel ca inainte.
  Fara sa vreau,fara sa am vreo vina,am fost batuta de cel cu care mi-am petrecut intreaga copilarie,pe care l-am iubit si protejat,adica de catre fratele meu, pentru o mostenire comuna,de fapt mostenirile ,in ultima vreme reprezinta un motiv tot mai des pentru divergentle dintre frati.
  Mi-am pierdut pacea,mi-am pierdut demnitatea ,mi-am pierdut cam tot ceea ce aveam mai de pret.Bineinteles ca acel complet de judecata format din barbati nu mi-a dat dreptate si nici nu m-as fi asteptat,altfel,deoarece la noi justitia chiar refuza sa functioneze.
  An facut o comparatie intre cei care mor in razboaiele altora si cei care mor in propriile lor razboaie si din toate punctele de vedere primii au un avantaj foarte mare deoarece mor cu demnitatea intacta,caci nimic nu este mai injositor decat sa iti pierzi demnitatea.
  Adelin,daca stii vreo televiziune care ii trebuie corespindent de razboi,cameraman,voluntar sau altceva intr-o zona de conflict,imi ofer serviciile in mod gratuit.Cred ca este singurul mod in care imi mai pot regasi ratiunea de a trai demn sau ratiunea de a muri demn…nici nu mai are relevanta

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.