Am fost la Antene

Ieri, m-am întâlnit cu șefii știrilor din Antene. Am stat de vorbă vreo 30 de minute cu Alin Romașcan ( Directorul departamentului) și Marius Huc (redactor-șef). Mi-au arătat ce schimbări au făcut în redacție, ce au mai construit. Am vorbit despre plecări, veniri. Am fost la Antene pentru o vizită de 10 minute și am stat o oră.  Am revăzut zeci de oameni alături de care am lucrat aproape 1 un deceniu și m-am bucurat. Dacă aș fi avut un paparazzo pe urme, sigur titlul ar fi fost: ” Adelin se întoarce la mogul!” De ce m-am dus în Băneasa? Foarte simplu. Maria și-a parcat mașina pe lângă Antenă și a plecat la Londra, la chermeza regală. Niște muncitori au primit misiunea să sape o groapă și mașina Mariei îi cam încurca. Am fost obligat să merg și să o mut. Pentru cei câțiva oameni din redacția mogulului care m-au privit exoftalmici: nu plec de la TVR! Îmi e bine unde sunt. Pot însă sta de vorbă cu amici vechi, indiferent din ce redacție fac ei parte. 🙂

8 thoughts on “Am fost la Antene

 1. VirtualKid

  Imi displac profund cei care pot sa stearga cu buretele tot ceea ce ramane in urma, fara ca macar sa incerce sa distinga raul de bine…

  Si chiar daca ar fi sa te intorci???? Care ar fi problema?

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Virtualkid, nu ar fi nicio problemă.
   ceaprazarul, mulâumesc.
   danielul, spre deosebire de anumiți potentați, eu nu fac publice stenogramele discuțiilor cu prietenii. 🙂

   Reply
 2. NICOLETA

  Un jurnalist ADEVARAT isi face treaba oriunde,cu conditia sa fie lasat sa si-o faca asa cum stie el mai bine,si daca se poate si cu ceva…recompense materiale.Ca doara facturile trebuie achitate si stomacul are nevoie de oarece.Cat priveste Antenele-poti sa te intorci sau nu,ca de “oase rupte”este nevoie oricand-tu alegi(inca!!!).

  Reply
 3. ceaprazarul

  Apropos, am vazut-o acum cateva minute pe Maria transmitand de la Londra. Aerul londonez ii face bine, era mai frumoasa ca oricand. Nu fac complimente gratuite, dar cred ca si pe ea munca de teren o prinde cum nu se poate mai bine.

  Reply
 4. cornel george

  I-ai “omorat” pe paparazzi la buzunare – va sa fie amendati ca te-au “scapat” – da’ se repara cu o “moni” ori doua “oa&pe”. Ce faci va nu te-am vazut de muuuult – iar de auzit, si mai si…?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.