Am vorbit liber

Ieri seară, după două zile de deplasare la Constanța, am fost invitat în emisiunea TVR din prime-time, “Vorbește liber”. Deși am avut păreri diferite de ale realizatorilor, am putut vorbiScreen Shot 2014-12-17 at 00.15.57 chiar liber despre ceea s-a întâmplat la Siutghiol, despre erorile, dar și despre miile de salvări ale celor de la SMURD, despre “acțiunile de imagine” ale ministrului Oprea, acțiuni care l-ar face gelos și pe Kim Jong Un. S-ar putea să nu mai fiu invitat prea curând, însă chiar am apreciat că poți vorbi liber la Televiziunea Publică. Cred eu că nu e puțin lucru. Emisiunea o puteți vedea aici.

4 thoughts on “Am vorbit liber

 1. edvard

  Corect, pentru ca habarnisti/pafaristi gen Oprea sunt cocotzatzi in virful piramidei (care se dezvolta spre baza exact dupa chipul si asemanarea celui aflat in virf) functioneaza sistemul in halul in care functioneaza. E gretzos, dar e din ce in ce mai clar ca printre noi, si-n principal in asocierea numita PSD (mai mult dec^t in celelalte asocieri exFSNiste), se afla inca indivizi care oricum si-ar zice nu pot fi, de fapt, altceva dec^t un PCR-postmodernist, dar tot PCR.

  Reply
 2. m

  am vazut emisiunea, cred ca nu era nevoie sa mergi, mai ales avand in vedere ca esti implicat aproape direct in evenimente si dupa cum singur ai spus nu e bine sa judeci la cald toate astea.
  emisiunea se numeste vorbeste liber, ai vorbit liber, deci nu vad care e problema. ai fost oleaca arogant cu fatuca aia, aici nu sunt de acord, ai luat-o de foarte sus.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Imi pare rau, daca asa s-a vazut. Intentia mea nu a fost sa o pun in dificultate pe domnisoara de la TV Neptun, insa abordarile lacrimogene, patetice nu cred ca fac bine. “Cati oameni trebuie sa mai moara ca sa avem un serviciu de salvare bun” mi se pare o intrebare ce nu face cinste unui jurnalist. E puerila, patetica, menita sa zgandare emotiile publice si atat.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.