Astăzi debutează controlul ANAF la Antena 3. După ce timp de aproape jumătate de an și-au făcut mâna la Realitatea TV, inspectorii fiscali vor lua la verificat cealaltă mare televiziune de știri. Vizate sunt deja celebrele contracte de drepturi de autor. Cei de la Antena 3 nu au stat cu mâinile-n sân și au angajat mai multe case mari de avocatură care să supervizeze controlul desfășurat de reprezentanții statului. Nu de alta, dar statul a făcut și el nenumărate abuzuri.

Vezi și: Sechestru pe bunuri la Realitatea TV?

8 thoughts on “ANAF la Antene”
 1. Probabil ca os a fie o concluzie identica cu cea de la RTV doar e acelasi sistem de plata ca peste tot in presa.Probabil vor fii diferite doar cifrele.

 2. 😆
  Sa anafiti bine!

  Ce mama dracului, conu’ Victor cand cerea 20 000 de euro la o aparitie electorala, tot pe drepturi de autor se plateau?

  Nu imi place sa bag oamenii in aceiasi oala, pe motiv de lucrat la moran, totusi, va fi victima trustul cand studioul nu va sta pe propietatea statului.

 3. Basescu joaca tare. Nu ma ascund…nutresc o oarecare admiratie fata de marinar. Modul agresiv prin care reuseste sa se i-a de gat cu puternicii zilei si sa reziste in continuare ma entuziasmeaza continuu. Dar totusi nu se poate sa nu sesizam o incercare destul de „ascunsa” de a pedepsi pe ce-i care il critica, calcand in acest fel pe taramul minat al societatilor totalitare care nu doresc a fi ponegrite. Afirmatia „CINE NU E CU NOI E IMPOTRIVA NOSTRA” apartine totusi comunistilor care a fost completata cu eliminarea celor impotriva. Deci, pentru a fi impartiali ca orice roman neaos, ANAF va trebui sa verifice pe urma si televiziunea B1 cu aceasi inversunare ca si la Antene sau Realitatea.

  1. Cristi, nu știu de ce, dar mă tem că ANAF nu va trece și pe la „suriorii” Păunescu… Poate pentru că la ei se prezumă corectitudinea.:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.