Andreea Crețulescu, scoasă din grilă

Emisiunea Andreei Crețulescu a ieșit din grila Realității TV. Surse din televiziunea de știri susțin că moderatoarea a fost printre ultimii din redacție care au aflat acest lucru. Se pare că ea s-a întors ieri din concediu și s-a apucat să-și caute invitați. Nimeni nu-i spusese că emisiunea a dispărut și că ea s-a transformat brusc din realizator în  “analist-povestitor” al televiziunii. Dacă nu cumva clevetitorii exagerează, mutarea pe șest e un lucru execrabil. Am mai văzut așa ceva în urmă cu câțiva ani. Letiția Zaharia prezenta un jurnal de seară. S-a întors din concediu și a aflat că a fost schimbată doar cu puțin timp înainte să intre în studio. Cei mai mulți din redacție știau de mutare. Șefii nu catadicsiseră să-i spună și ei! Ca pe malurile Dâmboviței…

Sursa foto: realitatea.net

39 thoughts on “Andreea Crețulescu, scoasă din grilă

 1. profesor

  O fonfanita aroganta, ce se credea detinatoarea adevarului absolut … n-o mai urmaresc de fffff mult timp. Avea o atitudine soră cu nesimtirea. A primit ceea ce a meritat … direct proportional cu “deontologia sa peofesionala”.

  Reply
 2. Pazvante

  Off topic, eu cred ca Andreea Cretulescu este una dintre cele mai frumoase si sexy si cum vrei tu romance care s-a nascut vreodata. 🙂

  Reply
 3. de gustibus

  Ce sa zic, Pazvante dear, chiar ca esti off topic rau de tot cu preferintele tale…
  Se prea poate ca la tine sa actioneze subliminal spiritul de caţă îndoctrinată si acritură suburbană ce izbucneşte din ea la comandă. Poate că asta iţi eliberează endorfinele tulburandu-ţi conductul informaţiei pe nerfu’optic şi te face să o vezi cu o aură intrând în rezonanţă cu izmenele-ţi fluturânde.
  Grav dom’le, grav.

  Reply
 4. NICOLETA

  Mie imi placea “agresivitatea” ei-poate de aceea a fost schimbata(deranja pe cineva !?).Politicienilor(daca pot fi numiti asa),un astfel de moderator le trebuie,cred eu,ca oricum “cainii latra ,ursul merge”!Postul acesta de tv a ajuns destul de controversat de ceva vreme,pacat fiindca are ceva telespectatori !

  Reply
 5. Cristi

  Mesajele de mai sus ale lui “profesor” si “de gustibus” au spus muuuult mai bine decat gandeam eu, ce era de spus. Sigur ca, nu se face; sa afli ultimul ca tu esti out… Dar, pe de alta parte a avut parte exact de profesionalismul pe care il practica ea… Sa nu-i purtam de grija, zic. Oricum, are limitate orizonturile de angajare viitoare. Cine o va angaja isi va scadea nivelul, nu il va creste.

  Reply
 6. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

 7. de gustibus

  @NICOLETA
  Desigur, Nicoleta, Andreea deranja pe cineva. Si sa o luam pe rand:
  – deranja invitatii carora le lua silabele din gura, caci numai si numai la silabe aveau dreptul invitatii
  – deranja telespectatorii caci numai vorbele ei muşcate şi încrâncenate puteu fi auzite pe post – ea punea întrebarea, ea dădea răspunsul.
  Şi la drept vorbind, unde credea că va ajunge cu acest stil în care ea judeca totul şi pe toţi, ea dădea sentinţele, ea punea concluziile dupa silabele fiecarui invitat.
  Ajunsesera invitaţii să nu mai ştie daca au venit acolo să comenteze un eveniment sau sa le fie comentata viaţa particulara. Un fel de
  “ACCES DI[n]RECT” in haine roz chiloţiu-politic.
  Şi da, nu e frumos gestul, nu se omoara omul “in direct”, a semanat a executie la moarte transmisa la televiziunile chineze, a semanat cumva cu ceea ce paţeau invitatii in emisiunile Andreei Cretulescu.
  Nu judeca! are cine sa ne Judece.

  Reply
 8. coana Sahnur

  Aooooooleu, muica, ne lasara fara Gretzuleasca!!!!!!!!! Cum mai borim, daca ea nu mai apare?

  Fugi la Felix, Andreea, ca fara gretzuri nu putem trai!!!!!!!!Acolo e si Dana Gretzu, creste famelia si concorenta, oama lui Nush!

  Aooooollllllleeeeuuuu!!!!!!!!

  Reply
 9. adela

  L-au scos pe Soviani, pe Cretulescu,pe toti cei care isi faceau serios treaba. Au ramas cu Sincai, Dragotescu, totul e prea portocaliu la Realitatea. Sa se uite ei, de acum inainte nu urmaresc decat Antena3.

  Reply
 10. m

  lasa ca nici cu d-na matei sorina nu mi-e rusine.cred ca are si volumul mai mare decat grecu si cretuleasca la un loc, colegii din regie ar trebui s-o dea mai incet. urmeaza dragoteasca cu oprire pe partea stanga. restul de la realitatea vad ca s-au aliniat pe noua directie, deci le prevad un viitor luminos.

  Reply
 11. ROXANA

  este cea mai buna veste din aceasta vara!cretuleasca nu are ce cauta la tv.sa se duca sa modereze la Balaceanca!acolo ii este locul.

  Reply
 12. de gustibus

  Nici chiar asa, doamnele mele.
  Roxana, sa ne intelegem.
  Balaceanca are un nume si o traditie.
  Nu poate oricine modera acolo.
  Poate sa inceapa la Socola, de exemplu, si abia pe urma sa vina printre Corifei.

  Reply
 13. Florin

  Cretulescu era reporter in Antene, acreditata la Parlament, parca, inainte sa modereze (paradox, ea numai moderata nu e :)) ) la Realitatea. Pe Letitia Zaharia o urmaream cu placere la Observatorul de noapte si tin minte ca se vehicula cum ca Berecleanu si-a dorit tronsonul acela, de aceea au dat-o la o parte. Am mai vazut-o pe Letitia o perioada la Realitatea dimineata, apoi in weekend, iar in prezent nu stiu sa mai fie pe ecran. Poate ai tu, Adelin, vreo informatie despre fosta ta colega.. 🙂

  Reply
 14. Florin

  Ma bucur pentru ea. Imi placea cum expunea evenimentele degajat, deloc genul care anunta sfarsitul lumii, ori ca toate-s numai bune si frumoase. 🙂

  Reply
 15. de gustibus

  Florin, aici vorbim despre diferente de “clasa”.
  Diferente de orizonturi, diferente de educatie.
  Cretulescu coborase deja in partea de “manelizare politicoida” a genului de moderare. Urma deja, cumva, modelul Antena 3, daca poate fi vorba de un model aici, unde se aduna invitatii si participa la concursuri de scuipat viteza.
  Nu incap comparatii.

  Reply
 16. grasu

  am scos berea de la frigider si in seara o fac lata!nu se poate o bucurie mai mare decat disparitia de pe sticla a madamei Cretulescu.sa mearga purtatoare de vorbe la geoana ca stie cum stau lucrurile cu el.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Domnule George( asta ca adresarea să fie la același nivel), felicitari Letitiei pentru noua functie.

   Reply
 17. de gustibus

  @Adelin.
  Cu siguranţă este vorba despre un proces de subtilă transformare a modului de adresare folosit de postul TVR în discuţie dar şi in modul de procesare şi abordare a problemelor expuse in emisiunile postului. Ori pentru asta ai nevoie de oameni mai echilibraţi si stăpâni pe situaţie în timp real.
  Altfel nu ai viteză de reacţie şi nici obiectivitate contextuală.
  Cam aici ar putea fi gasită motivaţia noilor schimbări în post. Nu cred nici in chestia cu grilele de toamnă nici în coincidenţe.
  Mai sunt mişcări acolo, s-a întors dl. Chelemen, Letiţia a trecut pe altă funcţie, pleacă elementele cu potenţial “agresiv”.
  Cu siguranţă ni se pregăteşte ceva.
  Totul este spre câştigul nostru, al telespectatorilor.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   de gustibus, eu nu comentam competenta Andreei, ci modul oribil in care seful roman stie sa-si dea afara angajatul. Nu conteaza daca angajatul era genial sau prost.

   Reply
 18. de gustibus

  Absolut corecta observatia ta, Adelin. Tu ai procedat asa cum ar trebui sa procedeze toti din media. Ma refer la modalitatea de abordare a problemei, absolut “luata in modul”, cum ar zice un matematician. Fara semn, fara vector, obiectiv si la subiect.
  Daca noi ceilalti ne-am lasat pe firul apei comentand chestii conexe problemei, asta constituie, cum se spune in “razboaiele tale”, fenomenul victimelor colaterale sau side-effects.
  Personal am inteles si daca e cazul imi cer scuze.
  In orice caz nu cred ca te poate suspecta cineva pe tine de ceva in afara deontologiei profesionale. Iar afirmatiile comentatorilor sunt facute in nume propriu si sub proprie raspundere a fiecaruia.

  Reply
 19. Livia Pila

  Lasa, Adelin, ca la TVR lucurile stau mult mai bine. Acolo Lazescu, Culcer, Lazarescu sunt niste modele de moralitate. Citeste stenograma Comisiei de etica si arbitraj din 11 august, vezi cum s-a exprimat dragalasul de Lucian Pirvoiu, cum si-a pus cenuisa in cap si vei vedea ca Lenin se plimba pe culoare, Stalin traieste iar Nicolae Ceausescu asteapgta sa fie ivitat ori la Tezaur folcloric, ori la O data in viata.

  Reply
 20. de gustibus

  Stimată Doamnă Pilă.
  Cu respect va aduc aminte ca televiziunea despre care faceţi vorbire işi poate permite doar ce işi poate permite o televiziune de stat. Cât despre scheletele din dulapul respectivei televiziuni, dacă am face suma moralităţii ce bântuie pe culoarele tuturor televiziunilor am constata cu surprindere că este net inferioară jenantei grămăjoare de moralitate însumată la clasa politică. Şi nu mai vehiculaţi nume alandala fără să fiţi convinsă ca sunteţi în stare să realizaţi măcar un procent din ce realizeazeă ei acolo.
  PS.
  Oricum, mi-a plăcut figura de stil cu “cenuşia in cap”. Păi cine are cenuşie în cap, are. Nu?

  Reply
 21. Livia Pila

  @De gustibus e, din cite deduc, un personaj caruia ii place ce se intimpla in si prin TVR. Sa se uite domnia sa pe audiente, sa vada ca Telejurnalul de la ora 20 de abia atinge 1,5 rtg si va intelege ce e cu si cu Lenin, si cu Stalin, si cu Ceausescu. dar si cu Lazescu, Culcer, Lazarescu,ori cu Livia Dila, Radu Tudor, Mircea Marian, Ioana Lupea, Alina Stancu, etc, etc. Lista pilelor e nesfirsita.
  Plus ca onorabilul De gustibus ar trebui sa stie ca TVR nu e televiziune de stat, ci televiziune publica.

  Reply
 22. de gustibus

  Da, desigur, recunosc, până şi eu pot greşi uneori, sunt aproape om. Televiziune publica, din bani publici, bani publici care devin ai statului şi statul facând ce îl taie capul cu ei.
  La asta făceaţi referire, nu?
  Cât despre relaţiile si pilele in TV si oriunde aiurea, sper ca aţi depăşit faza cu Zâna Măseluţă.
  Dar, la noi, inerţia face ca oricine intră într-o structură, să adere la una din coteriile pre-existente. Nu o face, vorbeşte de pe margine.
  Şi nu e rau să comentezi de pe margine, ca spectator, mai rău îţi cauzează la fiere dacă eşti din branşă şi eşti “băgat afară” pe motiv că nu ai aderat unde trebuie. Aşa o fi la TVR, aşa este toată ţara. Numai… aderenţe, ca aderările sunt altceva, clasă superioară, chiar mai superioară, inginereşte spus.

  Reply
 23. Livia Pila

  @DE GUSTIBUS Nu, Nu Statul face ce vrea cu banii la TVR. Ci parasutati politic precum Alexandru Lazescu, personaje promovate in posturi de conducere după concursuri dubioase (precum Dan Radu, Carla Tompea, Cosmin Cernat- a verificat cineva ce gaura inseamna UEFA Champions League?) care isi aduc apoi clientela in TVR, clientela platita copios.

  Reply
 24. Livia Pila

  Acum mai bine de un an, Alexandru Lazescu dadea fuguta la B! tv sa zse spovedeasca in fata Ioanei Lupea, a Alinei Stancu si a lui Mircea Marian. Sa capete binecuvintarea adevartilor stapini-portocalii. Declara ca starea financiara a TVR e dezastruoasa. Acum, acelasi Lazescu anunta ca starea financiara a TVR e la fel de catastrofala. Unica schimbare? Lupea, Marian, Stancu dar si altii ca ei sunt la TVR. TVR e unul dintre cei mai seriosi angajatori, in pofida faptului ca are surplus de personal. Bun manager numitul Lazescu!!!!

  Reply
 25. de gustibus

  Stimată doamnă Pila,
  Îndrăznesc sa fiu scurt.
  Definiţi vă rog noţiunea de STAT.
  Definiţi vă rog noţiunea de POLITIC.
  Lamuriţi vă rog diferenţierea reală între STAT
  şi POLITIC.
  Când o să ne lămuriţi toate acestea vom şti cât din STAT este POLITIC şi mai ales invers şi ne vom da seama cât din sistemul de pile este POLITIC şi cât este de STAT. Şi poate că in mărinimia dumneavoastră, cu un drum, ne veţi lumina şi cu privire la sistemul de pile… PRIVAT.

  Reply
 26. cosmin

  doamna pila,
  e interesant cum sunteti dumneavoastra la curent cu drumurile private ale anumitor persoane in diverse locatii. presupun ca v-au pus la curent personal, nu-i asa? 😀
  in plus, amintirea practicii angajarii si promovarii pe pile, o practica veche ca planeta, deci existenta de pe vremea stapanilor rosii, e un moment delicat pentru dumneavoastra. sa acuzi nepotismele din postura celor ce le-au inventat e self-destructive. ca si cum ai vorbi de pila in casa doamnei Pila :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.