Andronie – 7 ani de închisoare

La sfârșitul acestei săptămâni, Curtea de Apel București a dat una dintre cele mai mari pedepse pentru un accident de circulație cu victime. Andrei Andronie a primit 7 ani. În urmă cu 3 ani, el a fugit de poliție și, cu peste 150 de km/h, a intrat într-o altă mașină, a ricoșat într-un taxi și a omorât două persoane, șoferul și o pasageră, o tânără de 22 de ani. Andronie era beat și a făcut un mare tămbălău. Păcat. Doi oameni au murit și un tânăr merge la închisoare, în loc să-și vadă de viață…

6 thoughts on “Andronie – 7 ani de închisoare

 1. Mariana Prodan-Uzun

  Credeti ca a primit mult? Mie, sincer, la ceea ce a facut el, este prea putin! Stiu, din facultate si din jurisprudenta, ca la ucidere din culpa in accidente auto se da, de regula, cu suspendare, mergandu-se pe ideea ca nu vor recidiva. Da’ pustiu’ asta nu-si va invata lectia niciodata! Este un pusti de bani gata, care crede ca totul ii se cuvine si poate face orice, fara a fi pedepsit. In criminologie, vina principala ar fi a parintilor. Ei l-au invatat asta! Parerea mea: incuiat si aruncat cheia sau pus la spart pietre!

  Reply
 2. Roxana B

  Trist 🙁
  Pana societatea nu condamna condusul sub influenta alcoolului o sa mai avem accidente de astea in care oameni nevinovati mor.
  Legea (care e buna) nu ajunge ca sa se schimbe mentalitatea ca nu e ok sa conduci dupa ce ai baut.

  Reply
 3. zimbrul

  Nu cred ca a luat mult. Ce ma deranjeaza este ca in Romania justitia ii trateaza pe oameni diferit. Ma refer la Huidu aici.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   zimbrul, Huidu nu era beat, nu i-a amenintat pe politisti, nu alerga cu 150 de km/h, nu a refuzat sa dea sange etc.

   Reply
 4. dan voicu

  in tara in care traiesc eu fuga de la locul accidentului isi are pedeapsa separata de 5 ani.
  accidentul in sine este judecat separat…..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.