Parada de 1 Decembrie

A mai trecut o Parada de 1 Decembrie. Pentru a doua oară în ultimul sfert de secol, a fost organizată în Piața Constituției, în fața Palatului Parlamentului. Arcul de Triumf este în renovare, operațiune ce costă 30 de milioane de euro. Și această Paradă am comentat-o împreună cu un prieten bun, colonelul Constantin Spînu.la parada Pentru mine a fost a cinsprezecea transmisiune de acest gen. Sincer va spun că nu m-am plictisit niciodată și nici viscolul și ninsoarea nu au fost chiar așa de greu de suportat. De asemenea, participarea la acest eveniment mă încarcă pozitiv întotdeauna. Mă bucură sutele de copii care nu se sperie de temperaturi negative și vin să vadă soldații, tancurile, flutură steagurile. E un semn bun pentru poporul nostru.

Parada de anul acesta o puteți vedea aici.

3 thoughts on “Parada de 1 Decembrie

 1. Donkeypapuas

  Acea primă paradă din Piaţa Constituţiei a fost, în acelaşi timp, şi prima paradă militară din capitală după ’89. Una din bilele albe ale mandatului preşedintelui Constantinescu. Ce-l mai înjurau unii pentru această decizie!

  Reply
 2. Liviu

  Felicitari Adelin pentru comentarii si prezenta de spirit, ca de obicei ai fost foarte bun, bravo!
  Asteptam niste reportaje noi ample, poate chiar cu pilotii romani care se pregatesc acum in SUA pentru a urca la mansa F16!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.