Un colonel STS acuzat că lua mită se lăuda unui anchetator sub acoperire că îi cunoaște pe Cioloș, pe Dâncu, pe Ciorbea, că se bate pe burtă cu ei. Ofițerul afirma chiar că la Colectiv a fost un atac premediat de care ar fi știut și ministrul de interne. colectivCă s-au folosit nu știu ce bombe, că au fost implicați oameni antrenați să ucidă… Colonelul STS vorbește o română chinuită, are fuga de idei. Pentru orice om normal este clar că spusele acestui individ nu pot fi probe că la Colectiv a fost o mână criminală. Oricum, toate tâmpeniile debitate de colonel se găsesc în niște stenograme ale DNA. Procurorul militar susține că a lăsat la dosar aberațiile colonelului STS tocmai pentru a sublinia profilul de escroc al acestuia. Anchetatorul anticorupție nu s-a gândit însă că idioțeniile înșirate de ofițer îi vor alimenta pe adepții teoriilor conspirației. Da, oamenii pot să-și pună întrebări, să vadă dacă nu cumva autoritățile încearcă să ascundă ceva. Am văzut însă pe internet că sunt persoane care-l acuză pe Iohannis că ar fi pus la cale „atacul” ca să dea jos guvernul Ponta. Cred eu că asta nu mai ține de libertatea de exprimare. Ține de psihiatrie sau de poliție…

6 thoughts on “„Atacul” de la Colectiv”
  1. Teoria conspiraţiei? Domnule Petrişor, autorităţile îl vor lua pe „NU” în braţe, vor ajunge să dea vina şi pe… marţieni, numai acea singură ipoteză valabilă – acţiunea criminală a unui serviciu străin – nu va fi adusă în discuţie, Pentru că (urmarea ar fi logică) ar putea da naştere unui conflict de proporţii, dacpă nu chiar celui de-al treilea măcel mondial. Aşa că vor îndruga năzbâtiile cele mai mari doar de RUSIA să nu se vorbească. Vor fi în stare să afirme că au participat la crima din Colectiv toate guvernele de până acum, toţi securiştii şi toară armata; dar să spună că se întrevede codiţa unuis serviciu RUSESC, asta NU, nu vor face niciodată.
    Deşi, dacă se iau în calcul modul în care s-a produs sinistrul, manipularea indusă de emoţiile activate de măsurile de controlare a masselor, EFECTELE POLITICE ale acestora, propagandiştii de serviciu activaţi de „prietenii” din Răsărit, atunci concluzia este DOAR UNA. Şi vă repet ceea ce îi spunea lui Viktor Suvorov superiorul său de la GRU: „când sunt două coincidenţe, atunci nu mai e vorba de nici o coincidenţă.”

  2. am auzit azi ceva pe la tv,,asa din mersul treburilor,,,,nu pot spune decat ca sunt niste tampenii,debitate de un mare tampit;;;papagal la drumu’ mare,iar in cazul dosarului prezentat,,,,,alti ‘prosti’ care au fost fraieriti.

  3. Eu stiu ca se fac niste examinari psihologice periodice in orice sistem asemanator celui in care a lucrat acest domn. Cat de prost trebuie sa fie psihologul, daca asta a trecut examinarile si a ajuns colonel?

  4. […] Pentru orice om normal este clar că spusele acestui individ nu pot fi probe că la Colectiv a fost o mână criminală. Oricum, toate tâmpeniile debitate de colonel se găsesc în niște stenograme ale DNA. Procurorul militar susține că a lăsat la dosar aberațiile colonelului STS tocmai pentru a sublinia profilul de escroc al acestuia. Anchetatorul anticorupție nu s-a gândit însă că idioțeniile înșirate de ofițer îi vor alimenta pe adepții teoriilor conspirației. Da, oamenii pot să-și pună întrebări, să vadă dacă nu cumva autoritățile încearcă să ascundă ceva. Am văzut însă pe internet că sunt persoane care-l acuză pe Iohannis că ar fi pus la cale “atacul” ca să dea jos guvernul Ponta. Cred eu că asta nu mai ține de libertatea de exprimare. Ține de psihiatrie sau de poliție…„, a scris Petrișor pe blog. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.