Surse din piață susțin că B1TV se va transforma într-o televiziune de știri. Se pare că schimbarea va avea loc foarte curând, în această vară. Potrivit șușotelilor, noua grilă va fi întărită cu un talk-show moderat de Sorina Matei ( fostul șef al secției politic de la Antena 3) și Andrei Bădin. Vlad Petreanu ar putea fi mutat în așa fel încât să se bată cu Dana Grecu și Radu Tudor. Sorin Oancea nu a vrut să vorbească pe această temă:

– Mă pregătesc să intru într-o întâlnire. Vorbim noi, Adelin, mi-a zis cel care deține jumătate din B1TV și un sfert din Antena 3.

După cum îl cunosc, asta înseamnă că transformarea va avea loc. În toamnă, am putea avea 5 televiziuni de știri. Am pus la socoteală TVR Info și stația pe care o va deschide Digi. Puțin cam mult pentru piața noastră mică. Dacă nu mă înșel, televiziunile românești se bat pentru vreo 300 de milioane de euro din publicitate.

14 thoughts on “B1 TV, televiziune de știri”
  1. E greu sa te bati cu antena…au deja plaja lor..+ personaje bine conturate…
    E interesant cu realitatea ce se va intampla….

  2. corect, se bat pe cele 300 de milioane plus banii din campania electorala de anul viitor. Banii astia nu prea apar prin statistici.

    1. Liviu, corect. Îmi scăpase acest aspect. Se apropie alegerile locale, urmează generalele. O căruță de bani.:)

  3. in 2008 s-a facut un studiu asupra banilor din publicitate, dar in mod invers (de regula, asemenea studii se fac pe baza declaratiilor firmelor de outdoor, televiziunilor, ziarelor etc). in studiul la care fac referire s-a apelat la companii, care au declarat ce bugete de publicitate au avut. rezultatul, sau totalul, a fost cel putin surprinzator: 4,5 miliarde de dolari. este posibil sa fi fost o eroare dar tre’ sa recunosc ca m-a pus pe ganduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.