Bestia albastră

În Los Angeles, este aproape imposibil să ieși în evidență cu mașina. Porsche 911și Ferrari găsești la fiecare colț de stradă, mai ales în apropiere de Beverly Hills. În cartierul vedetelor, am văzut inclusiv McLaren și Veyron. Chiar și în acest mediu plin de mașini de lux, prietenii de la BMW mi-au dat să conduc ceva care era de acolo: un coupe 335 i, albastru Le Mans, cu pachet M. Mașina este într-un mare fel. Direcția este foarte precisă, accelerația reacționează aproape instantaneu și sunetul motorului face toți banii. Aproape că este păcat să dai drumul sistemului audio, chiar dacă acesta este Harman Kardon. Am făcut în cinci zile cam 800 de km și ce aș mai fi făcut… Despre prețul bolidului de peste 300 de cai nu vorbim pentru că este indecent. Mulțumesc, BMW! Mulțumesc, Alex! Când voi fi milionar, o astfel de mașină îmi voi cumpăra. 🙂

Deplasarea la Los Angeles a fost sponsorizată de F64, Fujifilm, D’s Damat și BMW Group.

7 thoughts on “Bestia albastră

 1. Alinka

  Fac ce fac si tot la postarile tale cu BMW nimeresc. O singura remarca aka regret ca soferita de BMW intr-o tara cu mult mai multa…iarna decat are “Republica” California: tractiunea pe spate face din masinile BMW care nu sunt 4X4/ nu au si aceasta optiune de cuplare un cosmar pe timp de iarna. Mai precis, cu cat e masina mai usoara si mai puternic motorul cu atat e mai de necondus. Cu regret trebuie sa recunosc ca iarna eu parchez frumos masina in garaj si ma duc la munca…cu trenul…sau cateodata cu masina logodnicului – nu mentionam brand-ul (masinii, nu al logodnicului :-)))).

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Alinka, exista xdrive. Daca nu sunt nameti uriasi, te descurci si doar cu cauciucuri de iarna bune. 🙂

   Reply
 2. Alinka

  🙂 Mda, am vazut anuntul: http://www.autoblog.com/2012/09/18/bmws-xdrive-coming-for-1-series-line/

  Stiu, poate ca eu sunt de blamat ca la ce “m-am bagat eu” nu se preteaza la vreme de Elvetia 😀 …dar tare e frumu` si puternica bestiuta mea…la vreme buna. Am o serie 1, cabrio, 125i in 6 cilindri, automata…iar la aceasta categorie nu au xDrive – probabil se gandesc ca e masina de California sau a doua masina de avut pentru vara :-))))

  Categoric urmatoarea va fi xDrive…dar, de…e greu sa impaci si capra si varza pe o punte: mica, puternica, cabrio, tractiune integrala – nici macar BMW nu (ma) poate satisface :-))

  Oricum, imi pare bine ca esti in tabara BMW-istilor 😉

  Sa ai un sfarsit de saptamana frumos impreuna cu familia ta frumoasa,
  Alinka

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.