Cântăm și noi ceva?

Am fost dezamăgit de concertul Red Hot Chili Peppers. Sunetul a fost prost, interacțiunea cu publicul subțire. Am gustat totuși două-trei piese, printre care și Californication. Arena Națională a fost aproape plină. Atmosfera s-a încins însă abia înainte de bis. Probabil că fanii RHCP au trăit altfel întâlnirea cu băieții.

PS.

Am apreciat normalitatea de care a dat dovadă solistul trupei. Cu o seară înainte de concert, Kiedis s-a plimbat fără gorile prin București, a vorbit cu niște puști curioși, a mâncat la o terasă și s-a fotografiat cu fanii. Un om decent, nu ca Lady Caca. Da, ciudata aceea care are câteva zeci de milioane de falși fani virtuali.

7 thoughts on “Cântăm și noi ceva?

 1. americanu

  Totusi atunci cand gorilele l-au placat pe saracul terorist ..lady pentru cateva secunde a ramas fara protectie….nu s-a gandit nimeni la asta 😀

  Reply
 2. Bogdan Storm

  Acum 10 ani solistul Kiedis umbla si el cu bodyguarzi oriunde se ducea. Acum cine se mai ia de un batranel care mai canta sa-si achite funerariile ?
  Cat despre sonorizare, inseamna ca trupa n-a venit cu propriile “sunete” si au apelat la penibilitatile romanesti. E mai ieftin asa.

  Multumim pentru poze.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Bogdan, nu sunt de acord cu tine. RHCP au destui fani. Le este usor sa umple stadioane in Europa si State. Nu sunt fan, insa nici nu vreau sa le minimalizez meritele.

   Reply
 3. Ionuț

  Adelin, in zona in care am stat eu (peluza sud), sunetul a fost foarte bun. Si eu mă asteptam la mult mai multă interactiune din partea lor, ținând cont ca la acest concert publicul a fost senzational!

  Reply
 4. alte hex

  cred ca nici al bano nu se mai plimba cu badigarzi 😛 si nici aia de la niu chidz on za bloc… vine o vreme cind toti guristii (ma scuzati, dar nu suport vedetismul) ajung sa se plimbe fara badigarzi…

  Reply
 5. Jules

  Mie mi-au placut mult in ciuda sunetului nu prea reusit 🙂
  Am avut ocazia sa-i vad si acasa la ei si sunt cu adevarat niste mari muzicieni. I-as revedea oricand si oriunde!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.