Rupți în … steag

Este clar că situația în UE nu e tocmai în regulă. Grecia este mai mult decât îndatorată. Spania, Portugalia, Italia nu se simt nici ele prea bine. Vă gândiți că ăsta a fost mesajul celui care a atârnat drapelul ferfeniță. Mă tem că trebuie să vă dezamăgesc. Cred că a fost vorba doar un indolent. Fotografia a fost făcută pe plajă la 2 Mai, la o pescărie.

 

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Rupți în … steag

  1. Iulian A.

    Da Adelin, imaginea este oarecum semnificativa. In ce priveste grecii si portughezii sunt doua tari cu economie preponderent agrara si turistica ( Grecia ) Spania… ar sta ceva mai binisor cat despre Italieni..coruptia si mafia sunt o frana puternica. Nu stiu efectiv cat efort depun pentru a iesi din situatia in care se afla, cat de mult muncesc Grecii de ex. dar, facand un sejur in Grecia, am vazut patroni de hotel cum faceau curatenie pe plaja, in fata hotelului, servind clientii ( oare cati patroni de la noi fac asa ceva ? ). Nu mai zic, ospitalitatea este la ea acasasi nu se uita dusmanos daca nu lasi la masa “ciubucul de toate zilele” cum fac ai nostri ospatari sau chelneri.

    Reply
  2. kilroy

    De acord cu turismul, doar ca turismul aducea anual cam 27 miliarde euro, iar cheltuielile bugetare erau de 127 miliarde (cifrele au cateva luni, deja). Lucrurile mai trebuie sa se schimbe pe la ei. Sa speram ca si in bine

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.