Chemare la grevă

Situația de la Realitatea TV pare să capete accente paroxistice. Tiberiu Lovin a publicat scrisoarea unui angajat, care de la 1 septembrie vrea să intre în grevă. Am mulți prieteni în redacția RTV. Știu că o duc rău: salariile întârzie la nesfârșit, bani pentru deplasări nu mai sunt, externele nu mai au nici măcar abonamente la agențiile de știri… E foarte greu să faci performanță în aceste condiții. De dragul angajaților care agonizează profesional acolo, dar și de dragul renumelui stației, sper din tot sufletul ca managementul să găsească o soluție. Măcar în ceasul al doisprezecelea!

9 thoughts on “Chemare la grevă

 1. naty

  Hai bah Adeline, cine dreaq are curaj sa faca greva la RTV, stau toti ca cersetorii in genunchi si nu zice unu pâs, dasa urla Popa odata la ei fac pe ei la propriu. Nu o sa se intample nimic bun dimpotriva banii o sa vina tot mai rar si la un moment dat deloc.

  Reply
 2. NICOLETA

  Ar fi pacat de echipa , mie mi se pare buna !Sau mai buna decat la altii .Poate totusi se va gasi o solutie sipentru ei .

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Nicoleta, sunt foarte mulți oameni buni în RTV, oameni care merită mult mai mult decât primesc acum…
   Naty, eu nu ziceam că va fi grevă. Spuneam doar că un RTV-ist face apel la grevă. Oricum greva nu ar rezolva nimic. RTV nu are bani…

   Reply
 3. VirtualKid

  …ca in piesa lui Bittman: “si baietii plang cate odata”.
  Poate ca este un proces de selectie necesar, ca un foc parjolitor pe un camp putin rodnic.
  Si poate incep sa inteleaga si alti “jurnalisti” ca nu sunt “hightlanderi”.

  Reply
 4. thomas mann

  ce-i rău in a merge unde esti platit mai mai bine pentru aceeasi munca ? nu sunt astea regulile economiei de piata ? daca lucrezi la stat, esti parazit bugetar, daca lucrezi la “mogul”, esti lingau. unde sa lucram frate ? sa facem toti rost de furadan ? sa furam, sa cantam manele fara numar ?celor care nu-si platesc angajatii ar trebui sa li se inchida pravaliile, sa li se puna sechestru pe bunuri si sa fie despagubiti cei care nu si-au vazut banii. le e teama bietilor oameni sa-si dea demisia. nu numai ca raman pe drumuri, dar au vreo 2-3 salarii de recuperat. sume modice pentru patron, maruntis de care uita prin buzunarele hainelor la schimbare de sezon.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.