Cocalari pe drumurile patriei

Un șofer inconștient mergea cu un maimuțoi ieșit pe geamul din stânga și o pupăză ieșită pe trapă.  Se simțeau bine: chiuiau, aplaudau și salutau pe toată lumea. Ascultau manele, normal. Ceva rar…

 

8 thoughts on “Cocalari pe drumurile patriei

  1. Adelin Petrisor Post author

   Americanu, masina nu are nicio relevanta. Si daca era un range rover, tot cocalari erau.

   Reply
 1. Dragos B

  O, da, foarte rar… 🙂 E plin de dobitoci din astia… Acum doua saptamani am vazut asa o… nunta. Cocalarii mire & mireasa stateau atarnati in afara masinii, o limuzina americana roz decapotabila pe soseaua Piatra Neamt – Bicaz. Bai, dobitocii dracului, nu-si dau seama ca pot fi agatati cu usurinta de o masina mai mare, de un TIR sau chiar de una mica … … …

  Reply
 2. Petreanu

  Drumurile patriei sunt pline de gropi. Pe drumurile patriei nu circula doar boi, ci si gaini, biciclisti, caini, betivi, etc. Drumurile patriei impun frane dese, neprevazute, si/sau zdruncinari subite. La frana brusca sau la zdruncinatura neasteptata, cocalarul da cu dintii-n rama trapei sau cu scafarlia-n rama portierei. Cocalarul face, astfel, buba mare, de neuitat.

  Nu te poti opune Legii lui Darwin. Ea selecteaza, necrutator, specimenele nepotrivite pentru evolutie si le sparge dantura sau scafarlia. Chiar si pe ritmuri de manele.

  Of, viata lor.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Petreanu, aștia au scăpat de data aceasta. I-am văzut când au tras pe dreapta. Problema e că, de multe ori, alții fac buba din cauza lor. Trist, nu?

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.