5 thoughts on “Condamnat pentru omor

 1. Feli

  Au deliberat aproape 2 ore, dar tot e scandalos faptul ca judecatorul principal a vrut neaparat sa dea rasol si sa se termine intr-o zi tot procesul. Din fericire, nu au avut incotro si au fost nevoiti sa tematizeze abuzul sexual, altfel nu aveau niciun motiv pt. crima! Lectura jurnalului Ruxandei a detonat ca o bomba atomica in sala de judecata, s-a vazut clar de pe fetele juratilor ca verdictul de crima va veni relativ repede…
  O sa apara azi sau maine stenograma procesului pe blogul Save Sophie Now si veti afla mai multe.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Feli, pe mine m-a socat aproape faptul ca procurorul nu dorea sa se citeasca jurnalul Ruxandei. Procurorl, nu avocatul acuzatului! Am inteles ca unul dintre judecatori a cerut asta.

   Reply
   1. Feli

    Adelin, procuroarea a fost o marioneta ordinara, ma scuzi ca sunt asa directa! Radea si zambea cu avocatul lui Guger, statea chiar langa el, mai avea putin si argumenta impotriva propriului ei caz, noroc ca cineva din grupul nostru a mers la ea in prima pauza si i-a batut obrazul, spunandu-i ca e RUSINOS ceea ce face, dupa care la pledoaria finala a mai dres-o putin!
    Da, era cat pe-aci sa nu se citeasca nici jurnalul (pe pretextul “e la dosar”!!), dupa ce au refuzat ca martora pe avocata Steiner (cea angajata de Ruxanda pt. divort), dupa ce nici pe mama lui Christoph nu au chemat-o, desi avocatul Minervei facuse cerere sa fie si ea chemata, sa relateze despre “jocurile de-a linsul” din copilaria lui Christoph, dupa ce nici pe Rosa Logar de la Centrul de Interventie nu au chemat-o ca martora (eu cu urechile mele am auzit-o pe procuroare refuzand pe motiv ca “Nu e relevanta pentru cazul de fata si oricum este partinica”!!!). Strigator la cer!!!!
    Nu s-a dorit niciun fel de clarificare a abuzului, dar la un moment dat tatal lui Christoph tot s-a dat de gol:
    “Judecător: “Fiul dvs. a declarat astăzi că v-ar fi relatat şi toata povestea ‘chinului’ lui, dar după relatarea dvs. rezultă că nu a făcut-o… A mai povestit despre relaţia lui cu nora dvs. sau nu [in seara crimei, inainte de a se preda]?”
    J. Guger: “Poliţia nu m-a întrebat asta… nici nu mai ştiu… noi credeam că povestea cu abuzul sexual se încheiase …”
    Judecător: “Deci consideraţi că abuzul sexual a fost motivul faptei?”
    J. Guger: “Da… dar nu pot să înţeleg fapta comisă …””
    De aici se poate concluziona ca Guger senior a confirmat abuzul SI a afirmat ca dupa parerea lui abuzul a constituit motivul crimei!! Mai clar de atat nu se poate, din partea unui pedofil experimentat!
    Urmeaza insa procesul de calomnie si acolo vor fi nevoiti sa tematizeze abuzul sexual, acolo va fi RELEVANT!!

    Reply
    1. Adelin Petrisor Post author

     Feli, stiu detaliile de la mama Ruxandei. Ciudat si rusions ce s-a intamplat. Bine ca nu a mai fost acuzat doar de lovituri cauzatoare de moarte, asa cum era initial. Cred ca important este acum procesul legat de custodie.

     Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.