“Contracte” pentru baroni

Un baron local și-a trimis băiatul ( normal, mare afacerist) să forțeze un contract cu o companie a statului. Tatăl unui amic lucra și el la respectiva firmă și este sursa scurtei povești. buldozerBeizadeaua a venit să ofere spre închiriere un buldozer. Oamenii nu prea aveau nevoie de un asemnea utilaj.

– Și ce să fac eu cu buldozerul dvs.? Nu am la ce să-l folosesc…, a spus pe un ton stins unul dintre directori.

– Da’ cine a zis că eu am buldozer, bă?, a rânjit vlăstarul șefului de județ. Eu am venit să semnăm un contract.

Și contractul s-a semnat…

sursa foto: zazzle.com.au

3 thoughts on ““Contracte” pentru baroni

  1. Vlad

    Pe acelasi sistem se intampla diverse licitatii, organizate atat de stat, cat si de companii private. Caietul de sarcini spune ca trebuie sa ai 20 de blindate de carat valori (exemplu aleatoriu) si tu le ai in acte, dar 18 dintre ele nu mai merg de ani buni, ca service-ul e scump si piesele la fel. Pe hartie sunt 20, in garaj sunt 20, pe strada ies doua si restul pana la 20 sunt Logan-uri MCV care nu au nicio legatura cu nevoia clientului de a transporta valori. Si treaba merge ani buni asa. Dupa care inchizi firma si treci la urmatorul business de succes. Contract is king!

    Reply
  2. NICOLETA

    Nu-mi vine sa cred !! Hai sa denuntam matrapazlacurile de felul asta.Nu stiu unde,, dar poate macar 1% ajung in instanta.Biata tara,de unde sa sustina atatia “nesatui”! De-as fi mai tanara, as emigra in Papua Noua Guinee….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.