Coreea de Nord la Kanal

kanald

Cu Grasu’, între două domnișoare

kanald1

Cum zice Grasu’ : “sever, dar dur”

Două foste colege de la TVR m-au invitat la emisiunea pe care o realizează acum la Kanal D. Am avut o strângere de inimă când am primit un telefon de la Cristina Cioran. M-am temut să nu fie o emisiune cu subiecte de pisi: silicoane, tunsori, genți, Oana Zăvoranu etc. M-am dus pentru că le știu de multă vreme și pe Cristina și pe Paula. Ele au discutat subiectul Coreea de Nord chiar în ziua în care regimul de la Phenian a dat noi fiori lumii, testând cu succes o racheta cu rază lungă de acțiune. Mă gândeam că va fi o chestie de 5-10 minute și gata. Nu, fetele au acordat poveștilor din Coreea de Nord peste jumătate de oră. Sper că nu le-am distrus ratingul cu un subiect greu de digerat, care ar trebui însă să ne facă să nu uităm demența din anii comunismului românesc. Aaaa…am asistat și la o premieră. Grasu’ (operatorul cu care am fost prin Siria, Egipt, Coreea de Nord) a acceptat cu greu să fie invitat în platou. La TVR, șefii s-au chinuit ani de zile să-l aducă la Telejurnalului. Se vede treabă că turcu’ persuadează mai bine ca românu’. 🙂

6 thoughts on “Coreea de Nord la Kanal

 1. carmen olteanu

  Ai sa razi de mine,dar mama m-a sunat sa imi spuna de emisiunea de la Kanal D….eu stiam de subiect de la TVR. Am ramas ”socata”,ca cei de la Kanal abordeaza un astfel de subiect. Bravo lor! Sa o faca mai des, sa renunte la vedetute si lucruri efemere,si sa prezinte lucruri de valoare.
  Ma tot uit la TV comerciale,lipseste cu desavarsire partea externa,subiecte externe.Se ocupa foarte,dar foarte mult de politica interna,intre noi fie vorba ,exagerat de mult! De aceea urmaresc jurnalele TVR.

  Reply
 2. maria

  Frumos!!!! Cele doua superbe actrite erau “in umbra” in comparatie cu domn`soara tatuata.Halal valori promovam. Pur si simplu REFUZATI ma fetelor sa promovati asa ceva. Nu este rautate credeti-ma. Pacat, ca democratia ne-a adus doar aici si probabil ca aici o sa ramanem.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.