Picture 2Sub titlul ” Conflict între Adelin Petrișor și un șef al televiziunii publice”, DC News publică un interviu cu Claudiu Lucaci. El spune că decizia de a nu da prima înregistrare cu Bica i-a aparținut reporterului, Andreea Anghel, un reporter care nici măcar nu e angajat cu carte de muncă, ci are contract de colaborare până-n decembrie. Interviul este aici. M-a bușit râsul. Oricum, nu-l bănuiam de curaj pe Claudiu… De ce știu că a fost cum am povestit eu? Foarte simplu. Inițial, am fost implicat în decizia editorială pentru că sunt (poate chiar am fost 🙂 ) șeful Secției Eveniment, deci și al Andreei. Împreună cu producătorul Telejurnalului, am hotărât să difuzăm partea cu trasul pe nas. Asta până Claudiu Lucaci a fost sunat de procurorul-șef al DIICOT, a venit în redacție și a hotărât: nu intră!

Ce să zic? Sunt amuzat, dar și îngrețoșat de lașitatea celui care, vremelnic, ne conduce..

P.S. Nu am făcut referire la martori (mulți), desfășurătoare telefonice, probe pentru că mi se face scârbă. Eu știu că mă pot uita în ochii colegilor mei. El poate?

Completare:

În interviul DC News, cu un tupeu uluitor, șeful Știrilor TVR susține că înregistrarea de pe blogul meu a fost și în știrea difuzată ieri de Telejurnal.

„DC News: De ce nu s-a difuzat înregistrarea cu Alina Bica apărută pe blogul jurnalistului Adelin Petrișor, difuzată ulterior de televiziunile private?

Claudiu Lucaci: A fost difuzată. Cred că s-a uitat la altă televiziune când a zis.”

Mai jos vedeți  știrea. E luată de pe site-ul TVR. Poate găsiți pasajul publicat de mine și preluat de aproape toată presa. Eu nu l-am găsit… 🙂

9 thoughts on “Amar amuzat de „un șef din TVR””
 1. Tot respectul meu, Adelin Petrisor.
  O oaza de corectitudine, caracter, deontologie in toata aceasta mizerie in care ne zbatem cu totii.
  In tara unde minciuna, manipularea, tupeul au ajuns la cote alarmante, cineva aduce o raza de speranta.
  Citi dintre noi am avea curajul de a ne pune contra vintului, mai ales in firma unde lucram si, mai ales, impotriva unor sefi, fie ei si de duzina sau trecatori?1 Probabil, nu multi. Insa, cu ajutorul acestor exemple, vom deveni si mai multi.

  Inca o data, jos palaria pt. gestul tau. Chiar daca, de cele mai multe ori, stam in umbra, sint(em) destui care avem nevoie de vint la pupa de genul gestului lui Adelin.
  E timpul sa iesim din umbra , sa stringem rindurile si sa punem osul la ceea ce ne dorim sa lasam in urma noastra, daca ne dorim cu adevarat. Daca nu, atunci macar sa nu mai avem vreo pretentie.

 2. o fi chestie serioasa, dar io revin pentru a reaminti ca nu TVR este cea care luat interviul, ci antena3. o spune jurnalul national.
  deci nu va mai jigniti degeaba.
  mai ales ca au mai fost articole denigratoare la adresa domnului in cauza. cum ca nu ar merita postul, ca l-a luat pe pile, ca nu e profesionist.
  😀

 3. Salut Adelin,

  Ma uitam de fiecare data cind mai apareai printr-o zona de razboi transmitind stiri si-mi ziceam ca esti reporter hardcore fara niste doage ca altfel nu intelegeam de ce te riscai atit.
  Ca sa ajungi in TVR unde niste netrebnici socialisti iti filtreaza stirile, mi se pare un pas inapoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.