Fox a difuzat interviul cu Rob O’Neill, fost membru Seal, participant la raidul din Pakistan din 2011. În SUA se discută aprins dacă ieșirea la rampă a celor care ar trebui să rămână în umbră este sau nu corectă. De ce a vorbit O’Neill cu cei de la Fox? Pentru niște sume cu 6 zerouri? Pentru faimă? Pentru amândouă?

7 thoughts on “Cel care l-a ucis pe Osama bin Laden”
 1. Salut,

  Cu cateva saptamani in urma, inainte sa apara primele zvonuri cu privire la acest interviu, am citit un altul, acordat Esquire, in martie, sub anonimat. E destul de lung, insa nuanteaza intr-un mod interesant viata celor din trupele speciale si din armata in general, post-razboi, dupa lasarea la vatra.

  http://www.esquire.com/features/man-who-shot-osama-bin-laden-0313

  Avand articolul asta in minte am senzatia ca deja conteaza mai putin daca a facut-o pentru faima/bani.

 2. Adelin , a facut acest lucru numai si numai pt bani.
  Este pact pentru el ca a ales sa dea interviu la fox news, o hazna de televiziune , un fel de antena 3 american.

 3. Pt ca i s-a permis ? pentru ca totul a fost o mascarada…sa fim seriosi toata lumea stia ca e in Pakistan,in continuare se observa cum Pakistanul joaca la 2 capete odata,si culmea l-au gasit si cu ceva luni inainte de alegerile prezidentiale…cu ce a schimbat moartea lui….razboiul din afganistan,planurile al-qaeda.

 4. El spune ca a luat decizia dupa o intalnire cu rudele unor decedati pe 09.11.2001. Dar e posibil sa o fi facut mai degraba pentru faima sau bani (foarte multi, ca oricum salariile celor din trupele speciale de la americani sunt cam in crestere).
  In acelasi timp, numele lui devenise cunoscut unor membri ai Congresului, iar cu o saptamana inainte de interviul lui la Fox, numele i-ar fi fost dezvaluit de Sofrep, care nu sunt de acord cu interviul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.