Am fost la conferința de presă a lui Traian Igaș. Nu cred că am fost singurul care a sesizat că, în primele două fraze, ministrul a făcut tot atâtea dezacorduri:

Diferența se vor recupera în trimestrul 3″.

” Fac un apel la liderii de sindicat să nu mai dezinformeze așa cum obișnuiește să facă de fiecare dată”.

Declarațiile inspirate le găsiți aici.

 

10 thoughts on “Cu pulanul pe limba română”
  1. Asa e, ariciule.
   Calin, ce mai e normal pe aici? Am impresia ca nu au nici bani si nici solutii si rostogolesc problema de la o luna la alta in asteptarea unei minuni.

 1. Parca era vorba despre cultura,nu despre politisti(n-am nimic cu ei dar asta este alt subiect).Nu numai ca sunt NULITATI politice si pe domeniul pe care il conduc,dar necunoasterea limbii neamului tau da dovada de tradare de tara.Cum este asta compatibila cu functia de MINISTRU (si la interne-dar nu numai!)????

 2. Lasa toti „romanii are arme „,sau este portocale ,este multe 😀
  Curand o sa ceara pompierilor sa patruleze in locul politiei….macar darama usa cu stil,nu ca mascatii :))

 3. Comentariile pe seama greselilor gramaticale ale ministrului Igas ne pot deturna atentia de la esenta mesajului sau a prestatiei sale publice. Putem aprinde o retorica care era des intalnita in primii ani de dupa revolutie: politicieni tehnocrati vs politicieni intelectuali, insa si aceasta tema ar fi una falsa. In fond nu este nevoie sa fii un erudit pentru a utiliza corect limba in care ai depus juramantul de credinta in fata statului. Daca mai adaugam si faptul ca exista si varianta de compromis – atunci cand orgoliul nemasurat de a-ti auzi elucubratiile la TV te doboara – a apelarii la profesionisti care sa medieze dialogul cu publicul.

 4. Vorba unora, „cat trebuie sa urasti tara asta ca sa pui ministrii de genul Igas, Botis” si as adauga eu Doamne fereste, Turcan??!??.

 5. IGAS unul din marionetele lui basescu , si-a luat bacul la batranete si a ajuns in fruntea ministerului de interne ,la pregatirea lui nu merita nici macar k vanzator la taraba in piata de aceea au ajuns politisti in aceasta situatie din ziua de azi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.