Am găsit sponsorul pentru albumul foto despre Coreea de Nord! A fost mai ușor decât mi-am imaginat. Este un prieten care acum vreo doi ani, când îi povesteam despre visul meu de a ajunge în Țara familiei Kim, s-a oferit să sponsorizeze deplasarea. Cum atunci nu a fost cazul, Felix ( patron World Comm ) mă ajută acum să public albumul foto. Nu a făcut-o pentru reclamă, ci din prietenie și pentru că și el iubește subiectele de politică externă. Mulțumesc, Felix! Sper ca albumul să îți întreacă așteptările.

Galerie foto:

[EasyGallery id=’coreeadenord’]

6 thoughts on “Cu un pas mai aproape”
 1. Va ramane ca un document,cred ca sunt destul de rare pozele de la fata locului.Ma bucur pentru tine,as vrea sa spun ca il voi cumpara,dar din pacate ,nu cred ca mi-l voi permite(la fel a fost si cu „Razboaiele…”),imi pare rau !

 2. Domnule Adelin Petrisor,

  In urmatoarea suita de postari voi aduce argumente pentru invalidarea de catre Curtea Constitutionala a referendumului, INDIFERENT de numarul de participanti si, respectiv, de numarul celor care raspund “DA” la intrebarea inscrisa pe buletinul de vot, asa cum a fost ea stabilita prin Hotararea nr. 33/2012 a Parlamentului.
  Precizez ca expunerea argumentelor este succinta, vizand doar esenta acestora.

  ARGUMENTUL nr. 1
  de invalidare a referendumului

  Articolul 2 al Constitutiei consacra, in alineatul (1) al sau, principiul potrivit caruia alegerile pentru organele reprezentative ale poporului trebuie sa fie CORECTE. Acest principiu trebuie in mod neindoielnic sa guverneze si referendumul.
  Cetatenii cu drept de vot sunt chemati la referendum, potrivit dispozitiilor art. 95 al Constitutiei, “pentru demiterea Presedintelui”. Dar, datorita unui abuz de limbaj, consacrat de-acum in spatiul public cum ca ar exprima o norma de ordin constitutonal, majoritatea cetatenilor au convingerea ca Romania are doi Presedinti – unul pe numele sau de cetatean Traian Basescu, iar celalalt, Crin Antonescu. Primul – “suspendat”, iar al doilea – “interimar”. Aceasta convingere a fost alimentata atat de mass-media, cat si de dl. Crin Antonescu, autoprezentat in aparitiile sale publice drept “Presedintele interimar al Romaniei” desi, dupa cum am aratat anterior, domnia sa este doar presedintele Senatului, care a preluat cu caracter interimar o serie de atributii ale Presedintelui Romaniei. Dar chiar mai mult, dl. Crin Antonescu si-a insusit in mod neconstitutional si nelegitim insemnele functiei de Presedinte al Romaniei, tinand discursuri, respectiv transmitand mesaje de la Palatul Cotroceni, sub sigla traditionala sub care Presedintele Romaniei tine unele discursuri, respectiv transmite unele mesaje – este vorba despre alocutiuni de la pupitrul marcat cu eticheta “Administratia Prezidentiala”.
  De asemenea, aceasta stare este intretinuta de dl. Crin Antonescu prin faptul ca semneaza decretele – a se vedea in acest sens “Monitorul Oficial” – cu titulatura “Presedintele Romaniei – INTERIMAR – ”
  O asemenea situatie este de natura sa creeze confuzie, a carei gravitate este dificil de apreciat acum. Cine urmeaza sa fie demis? Presedintele Romaniei, dupa cum dispune Constitutia ( v. art. 95 alin. (3)), cetateanul Traian Basescu sau cetateanul Crin Antonescu?
  In conditiile in care exista astazi in Romania localitati neelectrificate si, deci, fara posibilitati de receptionare a posturilor de televiziune, fara acces al internet, nu este exclus sa existe cetateni care sa nu fi vazut niciodata chipurile celor doi cetateni nominalizati mai sus.
  De asemenea, persoanele care nu au exercitiul urmaririi fenomenului “politic” , mai ales cele din afara granitelor, pot sa faca foarte usor confuzie intre “Basescu” si, respectiv, “Antonescu”.
  Confuzia poate sa fie generata si de alte cauze si, in orice caz, ea este de natura sa altereze intr-o proportie ce nu poate fi imediat cuantificata rezultatul referendumului.
  (Va urma)
  Al dvs., Valeriu Mangu

 3. Ai contactat cumva media din US? Cred ca materialul tau (pics/documentar/carte)ar fi de interes given (?dat find) cat de putin access au ei. Mai ales acuma cu nou interes in regiune din cauza nuntii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.