Decat sa-l fur pe tata…

Am intervievat 3 tineri acuzati ca au omorat soldati sirieni in incercarea de a porni revoltele. Intalnirea a avut loc intr-un loc…neobisnuit, sediul televiziunii publice siriene…MC a fost chiar directorul de comunicare al televiziunii. Desi risca pedeapsa cu moartea, cei 3 tineri au povestit senini cum au omorat soldati in schimbul catorva mii de euro. I-am intrebat daca si-au dat acordul pentru interviu si daca cineva i-a presat sa vina in fata camerelor. Au spus ca fac marturisirile pentru ca SUNT PATRIOTI!!! Nonsalant, unul dintre barbati a subliniat ca a omorat pentru bani ca nu cumva sa ajunga sa fure de la tatal sau si sa pacatuiasca.

Va reamintesc ca suntem in Siria la invitatia autoritatilor si suntem in permanenta insotiti de reprezentanti ai regimului si sirieni din comunitatea din Romania.

7 thoughts on “Decat sa-l fur pe tata…

  1. Radu

    Poti sa ne spui cine sunt reprezentantii comunitatii siriene din Romania?
    O sa abordezi subiectul Omar Hayssam in discutile cu autoritatile siriene?
    In presa internationala au aparut informatii contradictorii privind numarul persoanelor care au murit din martie, de la inceputul revoltelor. Cifrele au variat de la 200 de persoane pana la 3000. Cate persoane au fost ucise, de la inceputul revoltelor, conform autoritatilor siriene?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.