Decorații-varianta nord coreeană

Cine a crezut că doar președinții români decorează și ridică în grad pe bandă rulantă nu a fost niciodată în Coreea de Nord. Cam ce trebuie să fi făcut ofițerii aceștia să merite atâtea medalii? Nici nu cred că are mare importanță. Vorba cuiva de pe Facebook, băieții pot fi scoși din luptă cu un simplu magnet. Fotografia am făcut-o la tribuna oficială de la Marea Paradă din aprilie 2012, paradă ce a marcat 100 de ani de la nașterea lui Kim Ir Sen. Sigur îi va umple de invidie pe toți ” marii ofițeri” de la noi. Mă refer doar la cei ridicați în grad la apelul bocancilor.

Coreea de Nord

Ofițeri nord-coreeni “puțin” decorați

 

6 thoughts on “Decorații-varianta nord coreeană

 1. Taraboste

  Eu cred ca sunt mai mult decat decoratii … impreuna formeaza o platosa, o armura protectoare. Cu cat esti mai inalt in grad, cu atat se impune sa ai o protectie mai buna, pentru a preintampina eventualul atac al unui lunetist criminal 😀

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Dicanel, in ecuatia nord-coreeana, nu Kim jong un conteaza. Conteaza ce vor China si camarila raposatului Kim Jong Il.

   Reply
 2. kilroy

  Nu stiu ce m-au amuzat mai mult intotdeauna – megasepcile lor sau decoratiile? Decoratiile, se stie, sunt antiglont, formand un fel de vesta bulletproof a saracului. Dar sepcile? Or fi folosite si la aprovizionare? Trei kile de mere intra intr-una lejer. Mare mister. Secret de stat, chiar.
  Ca un PS-u: cica 2013 ar fi anul in care s-ar prabusi republica nord-koreeana. Ramane de vazut daca asa va fi si ce forma va lua prabusirea regimului.

  Reply
 3. dicanel

  Odată uns în funcție, cred că ar putea crește părul pe el. Nici Ceaușescu nu era prea mintos sau prea bine văzut, dar când i-au venit pandaliile, pre mulți i-a popit.
  Așa, niciun lider nu are libertate absolută, nici Obama, dar poate să își impună anumite puncte de vedere dacă îl țin brăcinarii.

  Oricum, mă gândesc că dacă ar face niște lohn-uri ceva cu companii străine, populația tot amărâtă ar fi, iar ce câștigă îi bagă tot în pocnitori d-alea nucleare de-ale lor.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.